kardeşim 17.00 ,18.00 19.00 takip edeceksin. bazen kodlu falan oluyor sistemler bu seferki de kodlu olacak. İnşallah ihtiyacı olan gerçekten kullancaklar alır...Magaza stogu acarlarsa inşallah bende alicam bu sefer baska türlü yetişemiyorum saat 18;00 demi paylasiyor videoyu
soruna mükemmel cevap tamamını izle cevabın 9.25saniyesinde (kas gücü) devamı dlss tamamına izlersen daha iyi olacakşuan hala bir çok oyunda dlss 3.0 şeysi var mı emin değilim ama ben cities skylines gibi bi oyunda görmedim..
Dlss i geçersek, kas gücünde 3060 ti mı ? 4060 mı ?
kardeşim 17.00 ,18.00 19.00 takip edeceksin. bazen kodlu falan oluyor sistemler bu seferki de kodlu olacak. İnşallah ihtiyacı olan gerçekten kullancaklar alır...
Mesaj otomatik birleştirildi:
soruna mükemmel cevap tamamını izle cevabın 9.25saniyesinde (kas gücü) devamı dlss tamamına izlersen daha iyi olacak
kardeşim 17.00 ,18.00 19.00 takip edeceksin. bazen kodlu falan oluyor sistemler bu seferki de kodlu olacak. İnşallah ihtiyacı olan gerçekten kullancaklar alır...
soruna mükemmel cevap tamamını izle cevabın 9.25saniyesinde (kas gücü) devamı dlss tamamına izlersen daha iyi olacak
linki eklemeyi unutmuşum
Teşekkürler ederim YouTube bildirimleri acik ama bildirim gec geliyor artik o saatlerde sayfayi yenilicez magaza stogu gelmesse telefonun basinda beklicem o saatlerdekardeşim 17.00 ,18.00 19.00 takip edeceksin. bazen kodlu falan oluyor sistemler bu seferki de kodlu olacak. İnşallah ihtiyacı olan gerçekten kullancaklar alır...
linki eklemeyi unutmuşum
Hocam link atar mısın neredeDAHA BUGÜN 5600 + 6700 XT SİİPARİŞİNİ 18 K YA VEREN BEN
%5 3060ti daha iyi ama Abdullah abi diyorki sonunda senin oyun tarzın ne belkide 4060 daha güçlü... Çünkü yer yer 4060 geçiyor yer yer 3060ti geçiyor...Benim ordan anladığım bu zamana kadar kötü diye baktığım 3060 ti aslında 4060 dan daha iyi değil ama kafa kafaya
iade edersiniz cumartesiye kadar açmayın bnceDAHA BUGÜN 5600 + 6700 XT SİİPARİŞİNİ 18 K YA VEREN BEN