🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

İçeri girerken millet hayvan gibi mi girer yoksa sıra sıra mı girer :D Bir de kasayı tam olarak nasıl alacaklar, reyon vs? Hiç fizikselden alışveriş yapmadım.

İçeri girerken millet hayvan gibi mi girer yoksa sıra sıra mı girer :D Bir de kasayı tam olarak nasıl alacaklar, reyon vs? Hiç fizikselden alışveriş yapmadım.
Zombi filmi gibi oluyor kasa başka gün veriliyor ödemesini yapıyorsun irsaliye veriliyor onunla teslim alıyorsun gününde

Listedeki sıraya göre mağazaya tek tek sokuyolar. Kapıda görevliler bekliyor.

Mail order yolu ile ödeme alıyorlar mı daha önce itopyadan alışveriş yapan var mı aranizda

Listedeki sıraya göre mağazaya tek tek sokuyolar. Kapıda görevliler bekliyor.
Yine mağara insanlığı mı yapmışlar çocuğa? Kime sorsa liste tutulmuyor denmiş. Tahminine göre 95-100 aralığındaymış, şimdi bir daha sıradan ayrılsa ondan da olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mail order yolu ile ödeme alıyorlar mı daha önce itopyadan alışveriş yapan var mı aranizda
Biz de bunu deneyeceğiz. Dün bir arkadaş sordu kart sahibi veya kart burada olmalı falan demişler. Nakit attım ben de sonra başka yerden çektireceğim mecbur

GENÇLER AİRPORT AVM YE GİDİYORUM İSTEYENE SİSTEMİ ALIRIM ALABİLİRSEM AYNI FİYATTAN VERİRİM AMA KOMİSYON ALIRIM HE 😂 KENDİME ALMİCAM ÇÜNKÜ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,691
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri