fiyat bandı varmıdır kafada hocam?800 Stok varmış bu sefer herkes rahatça alır artık bunu da alamayan ne bilim internetini vs sorgulasin bence 800 olduğu için 4060 gelir diye düşünüyorum
20 den aşağıda olur sistem bu kadar stoklu sistemlerde yüksekten çıkarmıyorlar genelde benimkiler tahmin tabi ama ben hiç görmedim 800 stoklu 25k lık sistemfiyat bandı varmıdır kafada hocam?
Kötü değildi aslında en düşük rtx 4060 sistemdi piyasadakiGeçenki kötüydü. İyi bir sistem şart.
Zaten piyasa şişik her zaman. Böyle sistemler iyi fiyattan çıkıyor. İyi fiyat sistemler arasında kötüydü. Kıyası böyle yapıyorum kendimceKötü değildi aslında en düşük rtx 4060 sistemdi piyasadaki
Benim yok ama bol Stok olduğu için yüksek olmazfiyat bandı varmıdır kafada hocam?
Ben öyle yapmıyorum valla bakıyorum piyasadaki diğer sistemlerden uygun mu kaliteli mı bu kadar fiyatlar şişik diye bakmıyorum çünkü tr piyasasında herşeyin fiyatı yüksek çıktığı fiyat bandında diğer opsiyonel sistemler ile fiyat kıyaslaması yapıyorum fiyatına göre en iyisi ortaya kendisi çıkıyor ZatenZaten piyasa şişik her zaman. Böyle sistemler iyi fiyattan çıkıyor. İyi fiyat sistemler arasında kötüydü. Kıyası böyle yapıyorum kendimce
hocam valla bütçem çok düşük ben ultra f/p bekliyorum ama rtx/on gifi atmıs korkutucuBenim yok ama bol Stok olduğu için yüksek olmaz
O da mümkün aslında bir videosunda söylemişti rtx 3060ti günümüzde güçlü bir kart diye hâlâ kullanır yani taş gibi kart mantıklı3060ti li sistem gelicek gibi