Neler Yeni

Yıllar önce oynadığım oyunun ismi ?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,402
İsim
Lokman Doğan
İyi geceler herkese , oynadığım zamanın rahat 7 8 yıl var öncellikle internet kafede oynamıştım oyunu ama sürem yetmediği için baştan oynuyodum hep aynı yere kadar .d şu an o oyunu bulmak istiyorum yardımınızla

Oyun şöyle karakterimiz bir korumaydı
Başkanın olduğu binadaydık ve uzay gemisi saldırısı oldu aniden binaya uzaylılar girmişti hepsiyle savaşıyorduk. karakterimizi güçlü bir uzaylı yakalamıştı ve bişi yapıp olay çizgisini aniden değiştirmişti
Sabah oluyo yatağımızdan kalkıp dışarı çıkıyoruz dışarı güllük gülistanlık herkes neşeli hafızamizda az bisiler kalmış. Sonra polis durduyordu bizi sanırım burayı tam hatırlamıyorum sanırım uzaylılardı evet burda sürem bitiyordu xjcjdjc

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
barrack obama korumasının günlük rutini gibi

HeiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hasan
Saints Row 4 olabilir mi yoksa iyi mi sallıyorum şuan

Zechion

80+ Silver
Bana da öyle geldi. Başkan konuşmasında bir anda uzaylı saldırısı, sonrasında gerçekleşen farklı bir dünya olayı.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,402
İsim
Lokman Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benziyor ama o değil hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da öyle geldi. Başkan konuşmasında bir anda uzaylı saldırısı, sonrasında gerçekleşen farklı bir dünya olayı.
Pardon evet oymuş 😅 çok teşekkür ederim ❤️

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
İyi geceler herkese , oynadığım zamanın rahat 7 8 yıl var öncellikle internet kafede oynamıştım oyunu ama sürem yetmediği için baştan oynuyodum hep aynı yere kadar .d şu an o oyunu bulmak istiyorum yardımınızla

Oyun şöyle karakterimiz bir korumaydı
Başkanın olduğu binadaydık ve uzay gemisi saldırısı oldu aniden binaya uzaylılar girmişti hepsiyle savaşıyorduk. karakterimizi güçlü bir uzaylı yakalamıştı ve bişi yapıp olay çizgisini aniden değiştirmişti
Sabah oluyo yatağımızdan kalkıp dışarı çıkıyoruz dışarı güllük gülistanlık herkes neşeli hafızamizda az bisiler kalmış. Sonra polis durduyordu bizi sanırım burayı tam hatırlamıyorum sanırım uzaylılardı evet burda sürem bitiyordu xjcjdjc

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Days Gone?

• Hahaha
Reaksiyonlar: Shaw

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
uğur demirel
Cs yi yerinden eder mi diye düşünürdük hep ki o dönemde tüm tr genci takla çıkarmaya çalışıyodu tabi og dövmesi olan gotyler buna dahi değil
Nakit cekerdik Wolfteam devri bitti yaş oldu 26 şimdi tek pişmanlığım su oyuna attığım para ile ev alırdım o zaman 😁😁😁😁

egebaranakk0

80+ Silver
Nakit cekerdik Wolfteam devri bitti yaş oldu 26 şimdi tek pişmanlığım su oyuna attığım para ile ev alırdım o zaman 😁😁😁😁
Ben o zamanlar dedemden 15 lira alip kafe sahibinden joy alirdim gider kasa açardim hele bi nova kasasi mi ne vardi oran boostlu ilk açtiğimdan 30 ikincisinden 60 gün takla çıktıydı ne sevinmiştim keşke çocuk kalsaydik

Top Bottom