Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar Selam Yıllar Önce 9.Sınıfta Ben bir kıza aşık oldum, daha o zamanlar toy olduğum için tangur tungur açıldım ve reddedildim. Kızla yaklaşık 1-1.5 sene kadar normal arkadaşlık ettik, Sonrasında farklı bir ilçeye gitti ve irtibatımız kesildi. Geçenlerde İnstagramdan takip isteği attım, takip isteğimi kabul etmiş ancak geri takip isteği atmamış. Kıza tam olarak aşık değilim, 4 yıl önceki gibi. Hani ölüm kalım meselesi değil.
Ancak yine de merak ettim, sizce bu kızdan olur mu ? Veya Artık yoluma mı bakmam gerekiyor ? Bir çok kız ile arkadaşlık derecesinde ilişkim oldu. Ancak Bilerek ve isteyerek hiçbiriyle ileriye gitmedim. Sizce hata mı ediyorum ? Artık atlatıp kendi yoluma bakmamı mı tavsiye edersiniz ?
Sizin yorumunuz nedir ? Next Mi demeliyim ?
Ancak yine de merak ettim, sizce bu kızdan olur mu ? Veya Artık yoluma mı bakmam gerekiyor ? Bir çok kız ile arkadaşlık derecesinde ilişkim oldu. Ancak Bilerek ve isteyerek hiçbiriyle ileriye gitmedim. Sizce hata mı ediyorum ? Artık atlatıp kendi yoluma bakmamı mı tavsiye edersiniz ?
Sizin yorumunuz nedir ? Next Mi demeliyim ?