Neler Yeni

Yıllar Önceki Bir Aşk Hakkında Tavsiye

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Arkadaşlar Selam Yıllar Önce 9.Sınıfta Ben bir kıza aşık oldum, daha o zamanlar toy olduğum için tangur tungur açıldım ve reddedildim. Kızla yaklaşık 1-1.5 sene kadar normal arkadaşlık ettik, Sonrasında farklı bir ilçeye gitti ve irtibatımız kesildi. Geçenlerde İnstagramdan takip isteği attım, takip isteğimi kabul etmiş ancak geri takip isteği atmamış. Kıza tam olarak aşık değilim, 4 yıl önceki gibi. Hani ölüm kalım meselesi değil.
Ancak yine de merak ettim, sizce bu kızdan olur mu ? Veya Artık yoluma mı bakmam gerekiyor ? Bir çok kız ile arkadaşlık derecesinde ilişkim oldu. Ancak Bilerek ve isteyerek hiçbiriyle ileriye gitmedim. Sizce hata mı ediyorum ? Artık atlatıp kendi yoluma bakmamı mı tavsiye edersiniz ?

Sizin yorumunuz nedir ? Next Mi demeliyim ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunun içinde cevabını vermişsin zaten. Arkadaşlık yeter ilerisi herkesi üzüyor.
Hocam İşte ergen aklı pek o zamanlar bu işlere kafam basmıyordu, sonradan kızla arkadaşlık ettim.
Lakin şuan arkadaş değilim. Yani Benim sormak istediğim kız dediğim gibi takip isteğimi kabul edip geri takip atmamış,
Hani reddetse veya hiç onaylamasa anlarım da, Kabul edip neden geri takip atmadığını anlamadım. İşte bu yüzden muallakta kaldım. Next Mi diyorsunuz ne diyorsunuz ?

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam İşte ergen aklı pek o zamanlar bu işlere kafam basmıyordu, sonradan kızla arkadaşlık ettim.
Lakin şuan arkadaş değilim. Yani Benim sormak istediğim kız dediğim gibi takip isteğimi kabul edip geri takip atmamış,
Hani reddetse veya hiç onaylamasa anlarım da, Kabul edip neden geri takip atmadığını anlamadım. İşte bu yüzden muallakta kaldım. Next Mi diyorsunuz ne diyorsunuz ?
Hocam yoluna bakman en iyisi. Sadece o kız yok hayatta. Ondan daha iyileri çıkar karşına elbet. Geri takip isteği atmaması da saçmalıktan ibaret.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yoluna bakman en iyisi. Sadece o kız yok hayatta. Ondan daha iyileri çıkar karşına elbet. Geri takip isteği atmaması da saçmalıktan ibaret.
Teşekkürler Hocam değerli tavsiyeniz için. Bende öyle yapacağım gibi.

Top Bottom