Neler Yeni

Yıllardır aynı gözlüğü kullandım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
ben bayadır aynı gözlüğü kullanıyorum yakını bile görmemeye başlamıştım taa 1 sene önce falan başlamıştı bu icimden hallederim falan dedim 1 sene geçmiş şuan 1.5 sene falan olmuş göz numaram çok artmış mıdır

ek soru : birde hangi hastalığa sahibim bilmiyorum gözlerimi kısınca netleşiyor
gözlük numaranız nedir?

normalde 6 ayda bir muayene olmanız gerekiyor 1.5 yıl fazla ama çok extreme bir süre değil mesela ben aynı camı 1-2 yıl kullanmıştım sanırım çünkü göz büyümem çok yavaşlamıştı ancak bu doktor takibindeydi tabii yine muayene oluyordum

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
ama bence bu yeterli cevap değil sonuçta nerden anlayacam eskiden de gozluk kullaniyordum mâlum yine görmüyodum
dostum göz ölçümünü yaptır sonra e-nabız üzerinden sistemdeki en son yapılan ölçüme bak artmış mı artmamış mı anlarsın birde o göz ölçüm kağıdında hangi hastalık olduğuda yazıyo

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
gözlük numaranız nedir?

normalde 6 ayda bir muayene olmanız gerekiyor 1.5 yıl fazla ama çok extreme bir süre değil mesela ben aynı camı 1-2 yıl kullanmıştım sanırım çünkü göz büyümem çok yavaşlamıştı ancak bu doktor takibindeydi tabii yine muayene oluyordum
bayadır gitmedim hocam ya dediniz ya yavaş ilerliyordu bendede öyleydi ben görüyordum yani bi 1.5 senedir falan görmüyorum yakında gidicem ama ya

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
ben bayadır aynı gözlüğü kullanıyorum yakını bile görmemeye başlamıştım taa 1 sene önce falan başlamıştı bu icimden hallederim falan dedim 1 sene geçmiş şuan 1.5 sene falan olmuş göz numaram çok artmış mıdır

ek soru : birde hangi hastalığa sahibim bilmiyorum gözlerimi kısınca netleşiyor
Gözlüğün takılı iken gözlüğü aynı hizada az bir şey aşağı indir eğer epey netleşme olursa artmıştır. Ben 8 senedir miyopum.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Gözlüğün takılı iken gözlüğü aynı hizada az bir şey aşağı indir eğer epey netleşme olursa artmıştır. Ben 8 senedir miyopum.
hee onu bende biliyorum ya 😂 gözlerimi japon gibi çekince de oluyor o binevi kısmak gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bir şey dicem birsey değismedi yalnız ben mi yanlış yaptım acaba

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
hee onu bende biliyorum ya 😂 gözlerimi japon gibi çekince de oluyor o binevi kısmak gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bir şey dicem birsey değismedi yalnız ben mi yanlış yaptım acaba
Gözlük çapraz olarak yanaklarının tam üstünde olacak. Ondan sonra televizyon açıkken test et.

Top Bottom