Neler Yeni

Yine Geforce Now, yine rezillik :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda Yüksel
1723996830998.png
Merhabalar. Yeni videosu çekildi ama ben yine de bu rezilliği tekrar buraya atmak istedim. Game+'ın rezil rüsva hizmetini bugün deneyimledim. Starfield gibi optimizasyon özürlüsü bir oyuna 1060 vermesi yetmezmiş gibi bir de bu kartla low ayarlarda 20 fps alıyorum. Evet yanlış görmediniz 20 :D Bu iş cidden saçmalık haline dönmüş. Bununla ilgili bir şeyler yapılması gerekiyor.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,769
İsim
MehmedVII
Alıntıyı görüntüle Merhabalar. Yeni videosu çekildi ama ben yine de bu rezilliği tekrar buraya atmak istedim. Game+'ın rezil rüsva hizmetini bugün deneyimledim. Starfield gibi optimizasyon özürlüsü bir oyuna 1060 vermesi yetmezmiş gibi bir de bu kartla low ayarlarda 20 fps alıyorum. Evet yanlış görmediniz 20 :D Bu iş cidden saçmalık haline dönmüş. Bununla ilgili bir şeyler yapılması gerekiyor.
Babasının malı gibi savunan kerizler de var hâlâ

hashasii

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle Merhabalar. Yeni videosu çekildi ama ben yine de bu rezilliği tekrar buraya atmak istedim. Game+'ın rezil rüsva hizmetini bugün deneyimledim. Starfield gibi optimizasyon özürlüsü bir oyuna 1060 vermesi yetmezmiş gibi bir de bu kartla low ayarlarda 20 fps alıyorum. Evet yanlış görmediniz 20 :D Bu iş cidden saçmalık haline dönmüş. Bununla ilgili bir şeyler yapılması gerekiyor.
Pek bilmiyorum gündemide, ekran kartlarınıda sorun ne tam olarak? Nvidianın bi hatası mı, ben 4070 tis alcaktım.

Bünyamina

80+ Platinum
yeterli gibi geldi gözüme
10fps yeterli aslında 20 fps çok bile değil mi ? :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pek bilmiyorum gündemide, ekran kartlarınıda sorun ne tam olarak? Nvidianın bi hatası mı, ben 4070 tis alcaktım.
Düşük bir kart olduğu için oyunda verdiği performans iyi değil. 10 yıllık bir kart olacak neredeyse ve bu kartı hizmet olarak satmasına rezillik diyor. Senlik bir durum değil.
4070Tİ ayrı 1060 ayrı.

Top Bottom