Yks 105 Gün Kala Sayisalda 295 Bi̇n Mümkün Mü ?

Machx

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma sebebim aranızda tecrübeli veya yardımcı olabilecek arkadaş vardır diye açıyorum şimdi YKS sınavında hedefim sayısalda 295 bin yapmak sınava 105 gün var yaklaşık kalan zamanda mümkün mü günde ortalama 5-6 saat çalışıyorum (ileride artabilir) TYT 40 net geliyor ortalama AYT yeni başlayacağım ama temelim sıfır değil az çok biliyorum şunu sormak istiyorum sizce 105 günde sayısalda 295 bin yapılabilir mi? OBP 89 bu arada.
@Harley Quinn❖

Son düzenleme:
Yapılır

Bence iyi çalışmayla yaparsın ama hedefin biraz daha üst olsun

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma sebebim aranızda tecrübeli veya yardımcı olabilecek arkadaş vardır diye açıyorum şimdi YKS sınavında hedefim sayısalda 295 bin yapmak sınava 105 gün var yaklaşık kalan zamanda mümkün mü günde ortalama 5-6 saat çalışıyorum (ileride artabilir) TYT 40 net geliyor ortalama AYT yeni başlayacağım ama temelim sıfır değil az çok biliyorum şunu sormak istiyorum sizce 105 günde sayısalda 295 bin yapılabilir mi? OBP 89 bu arada.
Yaparsın dostum.
Yapman gereken şeyler sırasıyla; günlük 30 paragraf, 30 problem ve 20 geometri sorusu çözmek.
TYT süresi arttığı için herkes TYT yapacaktır. Bu yüzden TYT'yi artık denemeler ile devam etmek en doğrusu.

TYT denemeleri olarak önerilerim; 345 Matematik TYT denemesi, Toprak yayınları Türkçe 12'li deneme, Sosyal olarak ise Bilgi Sarmal, Fen konusunda da Bilgi Sarmal ve Altın Karma çözülmeli.
Kaynak olarak; Matematik, Fizik, Kimya konusunda 345 Yayınları, Türkçe için gerek yok denemeler yeterli olacaktır. Paragraf konusunda Bilgi Sarmal önerimdir. Tarih, Felsefe gibi dersler için gerek yok. Geometri için Bilgi Sarmal veya Birey B yayınları.

AYT konusuna gelirsek zaman bol zaten yapman gereken tek şey soru tipi görmek. Bu yüzden de Matematik konusunda yine 345 ile başlarsın. Kimya konusunda Palme Yayınları kesinlikle. Fizik için Aydın veya 345 tercihin olsun. Biyoloji için ise Biyotik veya Bilgi Sarmal.

Programlı planlı çalışıp kendine inanırsan neden olmasın. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sana tavsiyem tytyi salla gitsin. sadece ayt mat çalış. standart sapmadan çok öne geçersin.
Aynen sonra YKS'de geriye atsın. :D
Puan ve sıralama hesaplaması şu şekilde yapılır. %40 TYT, %60 AYT baz alınarak.
Standart sapma dediğiniz olay ise bütün öğrencilerin sınavı değerlendirilir ve en çok yanlış yapılan soru baz alınarak standart sapma dediğimiz olay gerçekleşir.
Bu arada AYT konusunda Biyoloji daha önde. :)

Yaparsın dostum.
Yapman gereken şeyler sırasıyla; günlük 30 paragraf, 30 problem ve 20 geometri sorusu çözmek.
TYT süresi arttığı için herkes TYT yapacaktır. Bu yüzden TYT'yi artık denemeler ile devam etmek en doğrusu.

TYT denemeleri olarak önerilerim; 345 Matematik TYT denemesi, Toprak yayınları Türkçe 12'li deneme, Sosyal olarak ise Bilgi Sarmal, Fen konusunda da Bilgi Sarmal ve Altın Karma çözülmeli.
Kaynak olarak; Matematik, Fizik, Kimya konusunda 345 Yayınları, Türkçe için gerek yok denemeler yeterli olacaktır. Paragraf konusunda Bilgi Sarmal önerimdir. Tarih, Felsefe gibi dersler için gerek yok. Geometri için Bilgi Sarmal veya Birey B yayınları.

AYT konusuna gelirsek zaman bol zaten yapman gereken tek şey soru tipi görmek. Bu yüzden de Matematik konusunda yine 345 ile başlarsın. Kimya konusunda Palme Yayınları kesinlikle. Fizik için Aydın veya 345 tercihin olsun. Biyoloji için ise Biyotik veya Bilgi Sarmal.

Standart sapma dediğiniz olay ise bütün öğrencilerin sınavı değerlendirilir ve en çok yanlış yapılan soru baz alınarak standart sapma dediğimiz olay gerçekleşir.
tyt 70 net ile sayısal 5k yaptım tecrübeliyim yani:)

Buraya böyle soracak kendini motive etmesi için buradan medet umacak arkadaşlara mümkün değil arkadaşlar.

YKS'YE 30 Gün kaldı AYT netimi arttırabilir miyim?
Yok arttıramazsın bu nasıl bir soru yav çalış arttır.

yapılır bellı baslı konulara calısırsan yaparsın ınancını kırma sadece ınanıcam de ve yap mesela ben soyle bır sey yapıcam yarıyıl tatılınde antalyaya gıttım konyaaltısahılınden bır cakıl tası aldım eger antalya kazanırsam o tası gerı gıdıp denıze atıcam tası yanımdan hıc ayırmıyorum her baktıgımda ne ıcın calısmam gerektıgını hatırlıyorum sen ayt kas ayt mat kas harbı bısey yok turev ıntegralıın mantıgını ogrenınce cok zevklı gelıyor cozmesı

tyt 70 net ile sayısal 5k yaptım tecrübeliyim yani:)
ayt yı mı fulledın naptın

Yaparsın dostum.

Usta benim hedef 100 k temel var az çok yapilir mi ?

Kardeşim yeter arıtk
Bu konulardan bıktım usandım.
nerden bilelim belki bu sınav herkes tam puan alıcak sen sonuncu olucan bilemeyiz.
Sıralama insanların o sınavı ne kadar yaptıkalrına oranla değişiyor.
Çalış ya çalış.
Giremeyeceğini söyleyince çalışmayacak mısın?
Çalışın ya böyle boş şeyleri soracağınıza çalışın

Çok rahat yapılır.

Kardeşim yeter arıtk
Bu konulardan bıktım usandım.
nerden bilelim belki bu sınav herkes tam puan alıcak sen sonuncu olucan bilemeyiz.
Sıralama insanların o sınavı ne kadar yaptıkalrına oranla değişiyor.
Çalış ya çalış.
Giremeyeceğini söyleyince çalışmayacak mısın?
Çalışın ya böyle boş şeyleri soracağınıza çalışın
O kadar haklısın ki her gün görmek can sıkıcı

İstikrarlı şekilde çalışırsan yaparsın tabii ki. Sıkma canını ve çalışmaya başla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,168
Üyeler
184,744
Son üye
rescar12
Geri