efay144
80+ Silver
Benim de hedefim odtü tıpErtelenmez, bugün başlıyorum bekle beni odtü tıp!
Benim de hedefim odtü tıpErtelenmez, bugün başlıyorum bekle beni odtü tıp!
Geçen sene bende girdim beklediğimden çok çok düşük yaptım. Şuan mezun senem ve 2 ay kaldı bence herkes iyice çalışsın, hedefiniz neyse nerede okumak istiyorsanız orda okuyun. Düşük aldıysanız üzülmeyin çalışın ve gelecek sene daha iyisini yapın. Ama şunu söylemeliyimki mezuna kalmak işkence, yapabiliyorken bu seneden halledin işinizi yoksa çok pişman olursunuz söyliyim. Ha bu sene bi yandan iyi oldu herkes evde ve uzaktan eğitim oldu.Bunu soracağın kişi ben değilim hocam ama seneye daha fazla aşılanma olacağı belli. Geçen seneki gibi rezil bir ortamda girilecekse bu sene (özellikle bu vaka sayılarında) sanayiye girin en azından sağlığınızdan olmazsınız.
Geçen sene rezildi umarım bu sene bişeyleri değiştirmişlerdir girecek arkadaşlara kolay gelsin.Geçen sene bende girdim beklediğimden çok çok düşük yaptım. Şuan mezun senem ve 2 ay kaldı bence herkes iyice çalışsın, hedefiniz neyse nerede okumak istiyorsanız orda okuyun. Düşük aldıysanız üzülmeyin çalışın ve gelecek sene daha iyisini yapın. Ama şunu söylemeliyimki mezuna kalmak işkence, yapabiliyorken bu seneden halledin işinizi yoksa çok pişman olursunuz söyliyim. Ha bu sene bi yandan iyi oldu herkes evde ve uzaktan eğitim oldu.
Ben de girdim. Eğer ertelenseydi 2kat daha fazla vaka varken girecektik :")Ertelenmemesi bence daha çok etkiliyor daha geçen sene girdim. Keşke erteleselerdi dümdüz moronluktu o sınavın yapılması.
ahahaahGeçen sene girdim rezil bir ortamdı eğer bu sene girmek gibi bir mecburiyetiniz yoksa mezuna kalın. Hocalarda dahil hiç birimiz maske takmadık. Açık tek bir pencere yoktu. Benim şansıma vaka sayıları o zamanlar 10 kat daha azdı, ona rağmen virüs korkusundan denemelerde yaptığımdan ydtde 10, tyt de 20 net daha az yaptım İzmir hedeflerken Muşta okuyorum mezuna kalın valla.
Ayrıca yanılmıyorsam bu sene geçen seneye kıyasla daha fazla öğrencinin girmesi bekleniyor. Sıralamaların aksine yükseleceğini düşünüyorum.
Yani en azından sıkışık sınıflarda girmek yerine ertelemeleriyle oluşan zamanı çözüm yolları bulmak için kullanabilirlerdi. Gerçi yatmayı seviyor bizimkiler. 1 sene geçti üstünden bir düzeltme yaptıklarınıda zannetmiyorum.Ben de girdim. Eğer ertelenseydi 2kat daha fazla vaka varken girecektik :")
?ahahaah
Son gelen veriler havalandırma olduğunda bulaşın çok az olduğunu gösteriyor.Yani en azından sıkışık sınıflarda girmek yerine ertelemeleriyle oluşan zamanı çözüm yolları bulmak için kullanabilirlerdi. Gerçi yatmayı seviyor bizimkiler. 1 sene geçti üstünden bir düzeltme yaptıklarınıda zannetmiyorum.
hedefler izmir hayatlar muş hocam keşke mezuna kalsaydınız ama şöyle bir şey var online olarak rahat rahat bitirmekte ayrı bir güzellik benceYani en azından sıkışık sınıflarda girmek yerine ertelemeleriyle oluşan zamanı çözüm yolları bulmak için kullanabilirlerdi. Gerçi yatmayı seviyor bizimkiler. 1 sene geçti üstünden bir düzeltme yaptıklarınıda zannetmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
hocam kimse maske takmıyordu demişsiniz ben de geçen sene sınava girdim isteyen maske takabiliyordu ama zorunlu değildi bu yüzden kimse takmamıştı (ki neden takalım ki?) ayrıca bizim hocalarda maske vardı o sizinkilerin eşekliği kötü oldu bekle falan demişsiniz ya hiç beklemeyin pc gibi düşünün bu devirde pc toplanmaz ama seneye toplanır mı?@-Osman- neden kızgın attınız?
Valla tam olarak ondan oturup ağlamıyorum online'da okuyorum en azındanhedefler izmir hayatlar muş hocam keşke mezuna kalsaydınız ama şöyle bir şey var online olarak rahat rahat bitirmekte ayrı bir güzellik bence
Umarım düzgün bir havalandırma ile yapılır sınavlar.Son gelen veriler havalandırma olduğunda bulaşın çok az olduğunu gösteriyor.
Olabildiğince sınıfları havalandırarak sınavı yaparsak sorun olmayacaktır inşallah.
Dediğiniz gibi zorunlu değildi (ki kimse takmak istememeleri çok mantıklı) ama hocaların takmaması sınıfın havalandırılmaması gibi sorunlar vardı. Birde geçen seneye kıyasla bu sene çok daha kötü bir durumda evet ama aşılarda yaygınlaşıyor zaman geçtikçe.hocam kimse maske takmıyordu demişsiniz ben de geçen sene sınava girdim isteyen maske takabiliyordu ama zorunlu değildi bu yüzden kimse takmamıştı (ki neden takalım ki?) ayrıca bizim hocalarda maske vardı o sizinkilerin eşekliği kötü oldu bekle falan demişsiniz ya hiç beklemeyin pc gibi düşünün bu devirde pc toplanmaz ama seneye toplanır mı?