Neler Yeni

YKS 2 ay kaldı ne düşünüyorsunuz?

ddeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Deniz
Bunu soracağın kişi ben değilim hocam ama seneye daha fazla aşılanma olacağı belli. Geçen seneki gibi rezil bir ortamda girilecekse bu sene (özellikle bu vaka sayılarında) sanayiye girin en azından sağlığınızdan olmazsınız.
Geçen sene bende girdim beklediğimden çok çok düşük yaptım. Şuan mezun senem ve 2 ay kaldı bence herkes iyice çalışsın, hedefiniz neyse nerede okumak istiyorsanız orda okuyun. Düşük aldıysanız üzülmeyin çalışın ve gelecek sene daha iyisini yapın. Ama şunu söylemeliyimki mezuna kalmak işkence, yapabiliyorken bu seneden halledin işinizi yoksa çok pişman olursunuz söyliyim. Ha bu sene bi yandan iyi oldu herkes evde ve uzaktan eğitim oldu.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Geçen sene bende girdim beklediğimden çok çok düşük yaptım. Şuan mezun senem ve 2 ay kaldı bence herkes iyice çalışsın, hedefiniz neyse nerede okumak istiyorsanız orda okuyun. Düşük aldıysanız üzülmeyin çalışın ve gelecek sene daha iyisini yapın. Ama şunu söylemeliyimki mezuna kalmak işkence, yapabiliyorken bu seneden halledin işinizi yoksa çok pişman olursunuz söyliyim. Ha bu sene bi yandan iyi oldu herkes evde ve uzaktan eğitim oldu.
Geçen sene rezildi umarım bu sene bişeyleri değiştirmişlerdir girecek arkadaşlara kolay gelsin.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ertelenmemesi bence daha çok etkiliyor daha geçen sene girdim. Keşke erteleselerdi dümdüz moronluktu o sınavın yapılması.
Ben de girdim. Eğer ertelenseydi 2kat daha fazla vaka varken girecektik :")
Kitlesel bağışıklığın en az bir yılı var
2 milyon insanı 1 yıl daha mı yks çalıştıralım?

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Geçen sene girdim rezil bir ortamdı eğer bu sene girmek gibi bir mecburiyetiniz yoksa mezuna kalın. Hocalarda dahil hiç birimiz maske takmadık. Açık tek bir pencere yoktu. Benim şansıma vaka sayıları o zamanlar 10 kat daha azdı, ona rağmen virüs korkusundan denemelerde yaptığımdan ydtde 10, tyt de 20 net daha az yaptım İzmir hedeflerken Muşta okuyorum mezuna kalın valla.

Ayrıca yanılmıyorsam bu sene geçen seneye kıyasla daha fazla öğrencinin girmesi bekleniyor. Sıralamaların aksine yükseleceğini düşünüyorum.
ahahaah

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yani en azından sıkışık sınıflarda girmek yerine ertelemeleriyle oluşan zamanı çözüm yolları bulmak için kullanabilirlerdi. Gerçi yatmayı seviyor bizimkiler. 1 sene geçti üstünden bir düzeltme yaptıklarınıda zannetmiyorum.
Son gelen veriler havalandırma olduğunda bulaşın çok az olduğunu gösteriyor.
Olabildiğince sınıfları havalandırarak sınavı yaparsak sorun olmayacaktır inşallah.

Beren

80+ Gold
Sınav yaklaştıkça bendeki çalışma hevesi de kayboluyor. Üstümde kocaman bir yük var, bakalım ne yapacağım 😣

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Yani en azından sıkışık sınıflarda girmek yerine ertelemeleriyle oluşan zamanı çözüm yolları bulmak için kullanabilirlerdi. Gerçi yatmayı seviyor bizimkiler. 1 sene geçti üstünden bir düzeltme yaptıklarınıda zannetmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

?
hedefler izmir hayatlar muş :D hocam keşke mezuna kalsaydınız ama şöyle bir şey var online olarak rahat rahat bitirmekte ayrı bir güzellik bence

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
@-Osman- neden kızgın attınız?
hocam kimse maske takmıyordu demişsiniz ben de geçen sene sınava girdim isteyen maske takabiliyordu ama zorunlu değildi bu yüzden kimse takmamıştı (ki neden takalım ki?) ayrıca bizim hocalarda maske vardı o sizinkilerin eşekliği kötü oldu bekle falan demişsiniz ya hiç beklemeyin pc gibi düşünün bu devirde pc toplanmaz ama seneye toplanır mı?

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
hedefler izmir hayatlar muş :D hocam keşke mezuna kalsaydınız ama şöyle bir şey var online olarak rahat rahat bitirmekte ayrı bir güzellik bence
Valla tam olarak ondan oturup ağlamıyorum online'da okuyorum en azından :D

Son gelen veriler havalandırma olduğunda bulaşın çok az olduğunu gösteriyor.
Olabildiğince sınıfları havalandırarak sınavı yaparsak sorun olmayacaktır inşallah.
Umarım düzgün bir havalandırma ile yapılır sınavlar.

hocam kimse maske takmıyordu demişsiniz ben de geçen sene sınava girdim isteyen maske takabiliyordu ama zorunlu değildi bu yüzden kimse takmamıştı (ki neden takalım ki?) ayrıca bizim hocalarda maske vardı o sizinkilerin eşekliği kötü oldu bekle falan demişsiniz ya hiç beklemeyin pc gibi düşünün bu devirde pc toplanmaz ama seneye toplanır mı?
Dediğiniz gibi zorunlu değildi (ki kimse takmak istememeleri çok mantıklı) ama hocaların takmaması sınıfın havalandırılmaması gibi sorunlar vardı. Birde geçen seneye kıyasla bu sene çok daha kötü bir durumda evet ama aşılarda yaygınlaşıyor zaman geçtikçe.
Kısaca benim düşüncem zaman geçtikçe bilgisayarlara kıyasla aşılar daha hızlı üretilicek ve sorun daha hızlı çözülecek.
Ben bu sene sınava girecek olsam beklerdim 50k vakayı görüyoruz günde mantıklı gelmiyor bana bu sene girmek.

Son düzenleme:
Top Bottom