18 yaş burun ameliyatı

Yaptirma Bak sonra Yaptirma dediler yaptim keske yapmasaydim dersin Bak pisman olursun

Suanlik Dokunma O kadar istiyorsan en azindan Universite bittikten sonra Yap Yani universite zamanlarinda Mac yaparsiniz Kavga edersin vveya sakalarsirken falan Burnun kirilabilir zarar gorebilir bari gorecegi kadar zarar gorsun sonra Uni bitince hala Sevmiyorsan Yaptirirsin

Ama bence Saglikli olduguna nefes alabildigine Sukret Ben olsam dokunmam

Alay konusuna gelince Eger cevap verirsen Karsilik verirsen alay gectiklerinde Daha falza yaparlar Insanin dogasi bu Ama eger Susarsan Ses etmezsen takmassan burnunla barisik olursan Iste o zaman unutulur gider cunku alay konusunda olay hic bir zaman alay edilen sey degildir olay her zaman Kisiye zarar vermek veya onunla eglenmek onu sinir ederek Egelenmek vs. diyebilirz

Yinded karar senin

Arkadaşlar 3 ay sonra 18 oluyorum burnum yüzünden çok fazla dalga konusu oldum özgüvenim yıllardır yerlerde.Burnum çok büyük ve kemerli.Ben ameliyat olmak istiyorum ailem burnunun ucu düşer 22 yaşında ol diyorlar.Üniversiteyide bu burunla okumak istemiyorum.Yıllardır birsürü zorbalığa maruz kaldım.Ben haziranda yks den sonra estetik yaptırmayı düşünüyorum.Burun derim kalın ve biraz yağlı.Sizin fikriniz nedir sizce olmalı mıyım? Burnum düşer mi
Kesinlikle 22-23 civarı ol. Bende burun içi kemik aldırırken estetik oldum 18 de sonradan şekli değişti tekrar revize ameliyat oldum

Şahsen 2. yorum yapan arkadaş gibi pratikte günlük hayatta sorun yoksa yapma derim. He ben çoook çirkinim diyorsan olur(dalga amaçlı değil, sonuçta estetik önemli...)

Ergenlikten sonra çok umrunda olmayacak ama başa çıkamıyorsan olabileceğin en yakın zamanda ol. Artık senin için patolojik durumdaysa düşüncelerin üniversiteyi böyle geçirmenin anlamı olmaz. Özgüvenini etkilerse hayatının en önemli zamanlarından birini sosyal olarak verimsiz geçirirsin. Bu da gerçek sorunlar doğurur. Burnun bozulsa da bir şey olmuyor gider yine ameliyat olursun dünyanın sonu değil.

Geri