Yks 2023 giricem ,??????

sefaselvi

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba ben yks 2023 e girmeyi düşünüyorum ama şuan bı işte çalışıyorum üni kazanırsam işten çıkmak da istemiyorum hem çalışıp hem okumak istiyorum unide derslere gitmek zorundamiyim sadece sınavlara girsem olmuyor mu

Zahmet olcak ama gitmen lazım derslere, tabii eğer örgün okuyorsun.

Merhaba ben yks 2023 e girmeyi düşünüyorum ama şuan bı işte çalışıyorum üni kazanırsam işten çıkmak da istemiyorum hem çalışıp hem okumak istiyorum unide derslere gitmek zorundamiyim sadece sınavlara girsem olmuyor mu
Okulların bir çoğunda devam zorunluluğu oluyor.
Devam zorunluluğu olmayan bir şey istersen açıköğretim var.

Nasıl kazanacaksın gitmeden derslere nasıl bir verim elde edeceksin acaba

Ben olsam açıktan bir bölüm okurdum ya da akşam öğretimi (ikinci öğretim) olan bir bölüm seçerdim. Böylece hem işe gitmek hem de üniversite okumak daha kolay olur. Ben de bu yıl tekrar hazırlanacağım sınava, bir arkadaşım bana şöyle bir yer önerdi: https://rokethazirlik.com/ Online kurslar varmış burada. Daha kayıt yaptırmadım ama siz de belki bir bakabilirsiniz buraya. Derslere müsait olduğunuz zaman girebiliyormuşsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,865
Üyeler
190,993
Son üye
Overlord_1222
Geri