yusuftheayay
80+ Bronze
Takahashi Ryosukekim dedi doğru çıktı diye
Takahashi Ryosukekim dedi doğru çıktı diye
Bende ** telegram var mı konusak az senle yao 7000 dolara satılan siteden merakımdan dün gopro aldım dolandırıldım yani hepsi dolandırıcı
rica etsem mevcutsa link atabilir misiniz?Atabilirsiniz mi ne la atabilir misiniz değil mi o. Neyse atim
aga olay 2023 te gecıyor ıyımısınrica etsem mevcutsa link atabilir misiniz?
Güncel bi şeyler okudum twitterde site bilgisi bulamadım .d dedim burda vardıraga olay 2023 te gecıyor ıyımısın
olsaydı coktan cıkardı muhabbetı buyuk ıhtımal yalan haberdırGüncel bi şeyler okudum twitterde site bilgisi bulamadım .d dedim burda vardır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bahsedilen sitenin linki var mı herhangi bi arkadaşta acaba
isim falan değiştirdi ama aynı site yayın hayatına devam ediyor. Olay büyük ihtimal scamGüncel bi şeyler okudum twitterde site bilgisi bulamadım .d dedim burda vardır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bahsedilen sitenin linki var mı herhangi bi arkadaşta acaba
Kaç tlDarkwebde boğaz köprüsü satıyorum ciddi alıcılara havale sonrası teslim edilir.
-DARKWEB Güvencesiyle-
up up up
3 tane Apple store kartına veririm.Kaç TL
Bu arkadaş dolandırıcı, boğaziçi diye köprü yok bir kere. Bende 15 temmuz, fsm, osmangazi var ilgileniyorsan %100 güvenilir şeffaf kargo.Kaç TL
Taksit varmiBu arkadaş dolandırıcı, boğaziçi diye köprü yok bir kere. Bende 15 temmuz, fsm, osmangazi var ilgileniyorsan %100 güvenilir şeffaf kargo.
yavuz sultan selim yok muBu arkadaş dolandırıcı, boğaziçi diye köprü yok bir kere. Bende 15 temmuz, fsm, osmangazi var ilgileniyorsan %100 güvenilir şeffaf kargo.