Neler Yeni

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,452
İsim
Emir Bayram

şahin doğan

80+ Platinum

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
bu president isimli şahıs geçen sene KPSS sorularını da çaldı ve sattı. Ana akım medya haber sayfaları bunun haberini bile yaptı. Yine aynı şahıs.
Dostum inanmamamız ortada kanıt olmamasından.
Diyelim ki sen haklısın, bu şahıs geçen sefer soruları çalıp sattı ve bu kanıtlı. Yine bu şahıs çıkıp elimde güncel sınav soruları var diyor, belki sadece öncekini çalmış olmanın verdiği tanınırlık ile adam çarpmanın peşinde? Soru çalan, emeklerle oynayan adamın sözüne inanacak değilim bir de... Elinde ispat varsa sunsun ya da sen sun. Soru kitapçığı, cevap anahtarı vs demiyorum bak; 1 adet soruyu şıklarıyla beraber buraya oraya bir yere yazarsın, bir haber kanalına atarsın. Sınavda çıkarsa kanıtlanmış olur. Bu kadar basit.

The Semih

80+ Gold
Satıcı geçen seneki kişiyse doğrudur. 1 kişi satın alsa yayar zaten.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
He kardeş inandık 😀 senn haberine bsy demiyom o soruların gerçek olduğuna inananlara yuh diyom
Dün isim soyisimden tc adres ırt zırt ne varsa bulabildiğimi görünce ben bu tarz haberlere inanırım artık

NanoSuit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Erhan DÜNDAR
Dostum inanmamamız ortada kanıt olmamasından.
Diyelim ki sen haklısın, bu şahıs geçen sefer soruları çalıp sattı ve bu kanıtlı. Yine bu şahıs çıkıp elimde güncel sınav soruları var diyor, belki sadece öncekini çalmış olmanın verdiği tanınırlık ile adam çarpmanın peşinde? Soru çalan, emeklerle oynayan adamın sözüne inanacak değilim bir de... Elinde ispat varsa sunsun ya da sen sun. Soru kitapçığı, cevap anahtarı vs demiyorum bak; 1 adet soruyu şıklarıyla beraber buraya oraya bir yere yazarsın, bir haber kanalına atarsın. Sınavda çıkarsa kanıtlanmış olur. Bu kadar basit.
Soruları satın alan bir sürü kişi var forumlarda. Fakat tabii ki para vererek aldıkları bu soruları kimseye vermiyorlar. Bazılar fiyatını biraz daha düşürüp satıyorlar vs. Dediğin olabilir adam ismini kullanıp insanları çarpmayı deniyor olabilir, fakat böyle bir imkanı yok. Çünkü güvenli escrow sistemiyle satılıyor sorular. Sınavdan sonra sorular farklı çıksa bile paralarını geri alabilirler.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

121709

80+ Silver
Arkadaşlar dark web'de YSK 2023 soruları satılıyor. Bu haberi yayın, sınavın iptal olması veya ertelenmesi için çaba gösterin. Yoksa hiç de eşit olmayan bir yarışa girmiş olacağız.
Yıllardır hem lgs hem ysk soruları ha burdan ha başka bir yerden satılıyor zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,725
Üyeler
164,556
Son üye
hellinszzz23
Top Bottom