Milletvekillerinin sanırım özel üniversite leri var beyler o yuzden bu agdgsgsh yine 2004 tayfaya patladi
Konuştu bal kabağı.sonunda bilgili birisi açıklamış bilip bilmeden sallıyorlar her sınav konusunda
Herkesin düşüncesi farklı tabii ki. Senin düşüncene de saygım var fakat olumlu yönde bakmıyorum.Konuştu bal kabağı.
Eskişehir Teknik Üniversitesi uçak gövde ve motor bakımıHerkesin düşüncesi farklı tabii ki. Senin düşüncene de saygım var fakat olumlu yönde bakmıyorum.
Sen 5 yıl önce girmişsin. Hangi üniversite hangi bölüm?
Mesleğinin tam amacı nedir? Önü açık bir meslek mi?Eskişehir Teknik Üniversitesi uçak gövde ve motor bakımı
Evet işini güzel yaparsan çok iyi potansiyeli olan bir meslek.Mesleğinin tam amacı nedir? Önü açık bir meslek mi?
Valla ben de şaşırmıştım bu sene bir şey değişmedi diye, demek ki süpriz yapıcaklarmış.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Milletvekillerinin sanırım özel üniversite leri var beyler o yuzden bu agdgsgsh yine 2004 tayfaya patladi
Mesleğinin amacı adında olduğu gibi uçaklara bakım yapmak. Kendini geliştirirsen evet önü açık bir meslek çünkü havacılık sürekli gelişim gösteriyor. Ayrıca Türk Hava Yollarına girersen maaşında, hayat şartlarında iyi olur.Mesleğinin tam amacı nedir? Önü açık bir meslek mi?
Türk Hava Yollarında çalışanlara yılda bir bussines class bilet veriyorlar, sanırım bütün aileye. Onun dışında normal bilet veriyorlar mıydı unuttum.Mesleğinin amacı adında olduğu gibi uçaklara bakım yapmak. Kendini geliştirirsen evet önü açık bir meslek çünkü havacılık sürekli gelişim gösteriyor. Ayrıca Türk Hava Yollarına girersen maaşında, hayat şartlarında iyi olur.
Veriyorlar ayrıca bilet alırken de indirimli alıyorsun.Türk Hava Yollarında çalışanlara yılda bir bussines class bilet veriyorlar, sanırım bütün aileye. Onun dışında normal bilet veriyorlar mıydı unuttum.