Neler Yeni

YKS Barajlar Puanları Kaldırıldı ve TYT süresi 165DK oldu!

Rulep

80+ Gold
Daha zor olursa bilgisi sağlam olan her türlü daha çok soru yapar bilgisi az olan yapabilme şansı daha da azalır zorlaşacağını düşünüyorum bu yüzdenbarajı geçemeyen sayısı artacak bunun önüne de kaldırmakla geçtiler bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Ne kadar kötüye gidebiliriz diye uğraşıyorlar ya. Barajı kaldırmak nedir abi? Daha çok işsiz, vasıfsız insan demek.
Bide süreyi de uzatmislar ya bizim geçmiş yıllardaki emeklerimiz süreyle yarıştık matamatikte uzun işlemleri hep bıraktım paragrafta 1 kere okuyabildik ya bize haksızlık değil mi üniversite mezunu çok olsun diye sırf mezun vermek için çoğu gencin 4 yılı ve parası gidecek 180 puanın ve 150 puanın altındaki bölümler bı işe yaramaz zaten

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bide süreyi de uzatmislar ya bizim geçmiş yıllardaki emeklerimiz süreyle yarıştık matamatikte uzun işlemleri hep bıraktım paragrafta 1 kere okuyabildik ya bize haksızlık değil mi üniversite mezunu çok olsun diye sırf mezun vermek için çoğu gencin 4 yılı ve parası gidecek 180 puanın ve 150 puanın altındaki bölümler bı işe yaramaz zaten
Hocam siz de kendi açınızdan haklısınız da bizde süreyi uzatıp soruları zorlaştıracaklardır.
Belki soru sayısı bile artırılabilir. Bundan sonra her şeyi beklerim bu yönetimden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım sınavlar çok zor olur.
Neden :D

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Girdiğin dönemin sınav soruları ile benim gireceğim dönemin sınav soruları aynı düzeyde değil.
Süreler uzatılmalı bir nevi doğru karar bir nevi yanlış karar. Çünkü 135dk'da 100 net çıkaran birisi ile 135dk'da 50 net çıkaran birisini artık kıyaslayamayacağız.
Sınav çok zor olursa belirleyici olmaz. Üniversitelerin puanları, sıralamaları düşer bu sayede üniversiteye gidecek kişi sayısı artar.
Sınavın ortalama düzeyde olması gerekir. Belirleyici olması için çok zor olması gerekmiyor. Zor sorular barındırması gerekiyor ki Standart Sapma dediğimiz olay olsun.

AydNn

80+ Bronze
Girdiğin dönemin sınav soruları ile benim gireceğim dönemin sınav soruları aynı düzeyde değil.
Süreler uzatılmalı bir nevi doğru karar bir nevi yanlış karar. Çünkü 135dk'da 100 net çıkaran birisi ile 135dk'da 50 net çıkaran birisini artık kıyaslayamayacağız.
Sınav çok zor olursa belirleyici olmaz. Üniversitelerin puanları, sıralamaları düşer bu sayede üniversiteye gidecek kişi sayısı artar.
Sınavın ortalama düzeyde olması gerekir. Belirleyici olması için çok zor olması gerekmiyor. Zor sorular barındırması gerekiyor ki Standart Sapma dediğimiz olay olsun.
sonunda bilgili birisi açıklamış :blobdance: bilip bilmeden sallıyorlar her sınav konusunda

Top Bottom