Bide süreyi de uzatmislar ya bizim geçmiş yıllardaki emeklerimiz süreyle yarıştık matamatikte uzun işlemleri hep bıraktım paragrafta 1 kere okuyabildik ya bize haksızlık değil mi üniversite mezunu çok olsun diye sırf mezun vermek için çoğu gencin 4 yılı ve parası gidecek 180 puanın ve 150 puanın altındaki bölümler bı işe yaramaz zatenNe kadar kötüye gidebiliriz diye uğraşıyorlar ya. Barajı kaldırmak nedir abi? Daha çok işsiz, vasıfsız insan demek.
Hocam siz de kendi açınızdan haklısınız da bizde süreyi uzatıp soruları zorlaştıracaklardır.Bide süreyi de uzatmislar ya bizim geçmiş yıllardaki emeklerimiz süreyle yarıştık matamatikte uzun işlemleri hep bıraktım paragrafta 1 kere okuyabildik ya bize haksızlık değil mi üniversite mezunu çok olsun diye sırf mezun vermek için çoğu gencin 4 yılı ve parası gidecek 180 puanın ve 150 puanın altındaki bölümler bı işe yaramaz zaten
NedenUmarım sınavlar çok zor olur.
Baraj yok, süre uzatıldı belirleyici için zor olması gerekir. O yüzden çok zor olması lazım diyorum.Neden
Kendi adıma iyi oldu bilmezlikten değil yetiştirememekten kaybediyordum.Yanlış.
Zaten TYT'den insanlar puan kazanıyor. Hız sınavıydı TYT şimdi ise bir anlamı kalmadı.
Sınava ne zaman gireceksin?Baraj yok, süre uzatıldı belirleyici için zor olması gerekir. O yüzden çok zor olması lazım diyorum.
5 sene önce girdimSınava ne zaman gireceksin?
Belli.5 sene önce girdim
Neden?Belli.
Girdiğin dönemin sınav soruları ile benim gireceğim dönemin sınav soruları aynı düzeyde değil.Neden?
sonunda bilgili birisi açıklamış bilip bilmeden sallıyorlar her sınav konusundaGirdiğin dönemin sınav soruları ile benim gireceğim dönemin sınav soruları aynı düzeyde değil.
Süreler uzatılmalı bir nevi doğru karar bir nevi yanlış karar. Çünkü 135dk'da 100 net çıkaran birisi ile 135dk'da 50 net çıkaran birisini artık kıyaslayamayacağız.
Sınav çok zor olursa belirleyici olmaz. Üniversitelerin puanları, sıralamaları düşer bu sayede üniversiteye gidecek kişi sayısı artar.
Sınavın ortalama düzeyde olması gerekir. Belirleyici olması için çok zor olması gerekmiyor. Zor sorular barındırması gerekiyor ki Standart Sapma dediğimiz olay olsun.