Başvuruyu okuldan yapmana gerek yok ösym nin sitesinden yapabiliyorsunHoca böyle bir şey yazdı. 7 Marta kadar süremiz yok muydu? Bugün gitmedim okula. Hocaya yazdım ama görmedi daha mesajı.
Evet 11 Şubat ile 7 Mart arası başvurular yapılıyor7 Marta kadar süremiz yok muydu?
Okuldan başvuru ücreti niye alsınlar?Okulda başvuru ücreti falan alırlar. Okuldan değil, kendiniz yapın. Sınava başvurmak ücretsiz çünkü. Sadece sınav parasını yatırırsın. Bazı okullar öğrencilerin kaydını yapıp ekstra olarak para istiyor.
İnsanları yanlış bilgilendirme.
Sende düzgün oku Kendini komik duruma düşürmezsin en azından.Bazı okullar öğrencilerin kaydını yapıp ekstra olarak para istiyor.
Yahu en basitinden ücretsiz olan lise diploması için bile 50-100 TL hatta belki daha da fazla ücret isteyen okullar var. Böyle bir şeyi mi fırsata çevirmeyecek bu fırsatçılar yahu?Alıyorlar 15 TL.
Bilmeden konuşmayalım.
saka gibiOkulda başvuru ücreti falan alırlar. Okuldan değil, kendiniz yapın. Sınava başvurmak ücretsiz çünkü. Sadece sınav parasını yatırırsın. Bazı okullar öğrencilerin kaydını yapıp ekstra olarak para istiyor.
Benden niye alınmadı?Alıyorlar 15 TL.
Bilmeden konuşmayalım.
Bazı okullar alıyor dedik. Hala düzgün okumuyorsunBenden niye alınmadı?
Ya senle muhattap olan mı var çocuk bi yürü gitBazı okullar alıyor dedik. Hala düzgün okumuyorsun
Bazi okullar niye alsın işte onu soruyorum.Bazı okullar alıyor dedik. Hala düzgün okumuyorsun