öyle malesefEdebiyat mı fsdhjdshjfsdbvhfdjbvdfsghj buna gülerim işte
öyle malesefEdebiyat mı fsdhjdshjfsdbvhfdjbvdfsghj buna gülerim işte
TYT'de edebiyat yok ???öyle malesef
türkçeTYT'de edebiyat yok ???
pilotaj istiyorum ama okulları pahalı onu karşılıycak durumum yok burslu kazanmam lazım 480 puandan başlıyor öyle bi yere 100 netle girmem imkansız100 tyt neti yapan adamın eksiğinin çok az olması gerekir. Nasıl oluyor ya yırtsam kendimi bikaç kere 100'lere çıkmışımdır siz türkçe mat çözdünüz tamam ona inandım ama sosyal fen bilmeden 100 nasıl yapabiliyonuz ya ?? İnsanların moralini bozmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Edebiyat mı fsdhjdshjfsdbvhfdjbvdfsghj buna gülerim işte
çok var bunlardan yalan veya doğru beni kendimden başkası alakadar etmez sınıfa eleman geldi bir tane 90 net falan yapıyom diyo bugünkü denemeden 20 küsür net yapmış bakalım bahanesi ne yarını dört gözle bekliyorumTakma bunları valla sinir bozmak için var böyleleri. Şimdi geliyor savunmasını yapmaya
Hee kanka doğrudur ya ben de geçen sene ayt'yi fulledim ama kaydırmışım yhaa mezuna kaldım şu an ayt zaten full tyt'de de 125 net yapıyorum fazladan 5 felsefe sorusu var onları da çözüyorumçok var bunlardan yalan veya doğru beni kendimden başkası alakadar etmez sınıfa eleman geldi bir tane 90 net falan yapıyom diyo bugünkü denemeden 20 küsür net yapmış bakalım bahanesi ne yarını dört gözle bekliyorum
knk herkesin hayatı kendine burda yalan söyleyerek havalı mı oldum şimdi. ayrıca elemanın yaşadığı olay baya komik .dçok var bunlardan yalan veya doğru beni kendimden başkası alakadar etmez sınıfa eleman geldi bir tane 90 net falan yapıyom diyo bugünkü denemeden 20 küsür net yapmış bakalım bahanesi ne yarını dört gözle bekliyorum
felsefe yokHee kanka doğrudur ya ben de geçen sene ayt'yi fulledim ama kaydırmışım yhaa mezuna kaldım şu an ayt zaten full tyt'de de 125 net yapıyorum fazladan 5 felsefe sorusu var onları da çözüyorum
Sen tyt'ye girdiğine emin misin sdfjdvfsjkknk herkesin hayatı kendine burda yalan söyleyerek havalı mı oldum şimdi. ayrıca elemanın yaşadığı olay baya komik .d
felsefe yok
ne denemesi hocam yaprak test olarak çözdüklerimizi mi diyosun okulda yapılan mı.en son yaptığın tyt denemesinden türkçe net sayısı sosyal net sayısı mat vb..
ayt demişsin yukarıda ayt'de felsefe yok benmi yanlış biliyorumSen tyt'ye girdiğine emin misin sdfjdvfsjk
Düzgün oku bakalım ne demişim ayrıca sözel bölümde felsefede var sınavdan bi habersin hadi git 120 yap bi dahakine daha uğraşmayayımne denemesi hocam yaprak test olarak çözdüklerimizi mi diyosun okulda yapılan mı.
ayt demişsin yukarıda ayt'de felsefe yok benmi yanlış biliyorum
benim hatamDüzgün oku bakalım ne demişim ayrıca sözel bölümde felsefede var sınavdan bi habersin hadi git 120 yap bi dahakine daha uğraşmayayım
bvnksabfsjbfjdgfsdgdv sana yalan söylüyorsun demedim sınıfımda çocuğu anlattım denemeyi bugün olduk bakalım yarin ki bahanesini merak ediyorumknk herkesin hayatı kendine burda yalan söyleyerek havalı mı oldum şimdi. ayrıca elemanın yaşadığı olay baya komik .d
felsefe yok
11.sınıfsın galiba denemeye falan girmiyor musun dışarıda veya okulda yaprak test ne alakane denemesi hocam yaprak test olarak çözdüklerimizi mi diyosun okulda yapılan mı.
haklısın aslında çocuğun bahanesini duymak için ömrümden 5 yıl verirdim :dbvnksabfsjbfjdgfsdgdv sana yalan söylüyorsun demedim sınıfımda çocuğu anlattım denemeyi bugün olduk bakalım yarin ki bahanesini merak ediyorum
sen niye üstüne alındın ki bana sorarsan açıkçası inanmadım 90-100 net yapıyor olabilirsin bana inandırmak zorunda mısın değilsin yani yapıyorsan kendine yapmıyorsan da kendine ama çok eksiğim var demek komik yani
dur bismillah daha sınavlar başlamadı11.sınıfsın galiba denemeye falan girmiyor musun dışarıda veya okulda yaprak test ne alaka