Neler Yeni

YKS Çalışıyor Musunuz ? Çalışıyorsanız Durumunuz Nedir ?

Rulep

80+ Gold
dur bismillah daha sınavlar başlamadı
net sayısını evde çözdüğün testlerden falan mı çıkarım yaptın hiç tyt denemesine girdin mi okulda veya dershaneler de falan

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
net sayısını evde çözdüğün testlerden falan mı çıkarım yaptın hiç tyt denemesine girdin mi okulda veya dershaneler de falan
deneme oluyorduk ama onlar sadece senenin konularından. net sayısını geçmiş yks sınavlarını çözerek çıkarım yaptım ne kadar doğru tartışılır

Son düzenleme:

Rulep

80+ Gold
sürekli deneme oluyorduk ama onlar sadece o senenin konularından. net sayısını geçmiş yks sınavlarını çözerek çıkarım yaptım ne kadar doğru orası tartışılır 😀
o tyt olmuyor işte ama yinede o denemelerde iyi yapıyorsan temeli atmışsın. çıkmış yks sorularını çözmek doğru sonucu verirde bir sıkıntı var ortada sana tavsiyem dershaneye gitmiyorsan sadece denemelere yazıl bir ordaki 3-5 tyt denemelere gir ondan sonra konuşalım

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
o tyt olmuyor işte ama yinede o denemelerde iyi yapıyorsan temeli atmışsın. çıkmış yks sorularını çözmek doğru sonucu verirde bir sıkıntı var ortada sana tavsiyem dershaneye gitmiyorsan sadece denemelere yazıl bir ordaki 3-5 tyt denemelere gir ondan sonra konuşalım
zamanım yok. 12'de açığa geçince gitmeyi düşünüyorum yinede tavsiyen için teşekkür ederim iyi akşamlar

Son düzenleme:

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
bvnksabfsjbfjdgfsdgdv sana yalan söylüyorsun demedim sınıfımda çocuğu anlattım denemeyi bugün olduk bakalım yarin ki bahanesini merak ediyorum
sen niye üstüne alındın ki bana sorarsan açıkçası inanmadım 90-100 net yapıyor olabilirsin bana inandırmak zorunda mısın değilsin yani yapıyorsan kendine yapmıyorsan da kendine ama çok eksiğim var demek komik yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

11.sınıfsın galiba denemeye falan girmiyor musun dışarıda veya okulda yaprak test ne alaka
Çok eleman var öyle kursta herifin teki soyadı kısmına KOLAYDI yazmış kodlamış 43 net yapmış

Rulep

80+ Gold
Çok eleman var öyle kursta herifin teki soyadı kısmına KOLAYDI yazmış kodlamış 43 net yapmış
o adam dalgasına yapmışta olabilir ama var yani öyleleri bizzat şahit oldum yarını o kadar çok merak ediyorum bakalım ne göreceğiz

Rzertue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Salih Coşkun
geçen sene bilecik kazandım gitmedim bu sene boşta kaldım bi sene daha hazırlancam şimdi

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Tüm Lise Hayatım Boyunca Hiç Çalışmadım Şuan Ulaştırma Ve Trafik Bölümündeyim 1 Gram Pişman Değilim.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
KPSS gireceğim mecbur TYT erken başladım. Daha vakit çok erken.

Top Bottom