YKS için üniversite seçimi

ODTÜ gibi biryerde eylemin cok az oldugunu düşünmen şaşırtıcı 🙂 ayrıca 25k yapmak ve 1k yapmak arasında daglar kadar fark var hic kolay birsey degil malesef
😂ODTÜ de eylem olmucak komikmiş çok haklısın 25k zor 1k ondan bilmem kaç kat daha zor

tıp düşünüyorsan bilgi verebilirim. 6. sınıftayım.

Arkadaşlar net bir şey söyliyeyim. Torpil olmadan işe girmek şuan aşırı zor.

Beyler ben de bu sene sınava hazırlanıyorum boşta özel üniversite kalırsa %25 burslu alıyor diye biliyorum doğru mu. 150k sıralama ile mesela eczacılık okuyabiliyor muyum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler ben de bu sene sınava hazırlanıyorum boşta özel üniversite kalırsa %25 burslu alıyor diye biliyorum doğru mu. 150k sıralama ile mesela eczacılık okuyabiliyor muyum
Eczacılık olmazsa yazılım mühendisliği düşünüyorum

Hedef hep yüksekte İTÜ hedefliyorum ama ki gelirse şans mı olur yoksa kazandım mı derim bilmiyorum neredeyse bir ay kaldı herkeze başırılar diliyorum!

İstediğin yere giremezsin. Üniversitenin %25 indirimle girebileceklere ayırdığı kontenjana girersen girebilirsin.
150 bine girersen Eczacılık hayal olur. Eczacılıkta 100 bin barajı var. 100 binden düşük yaparsan hiçbir Eczacılık programına yerleşemezsin.

Koç, Boğaziçi, Medipol, Bilkent :
Hehehe süüüü
Medipol ne alaka?
Koç, Sabancı, Bilkent, ODTÜ, İTÜ, Boğaziçi tamamen kendi segmentine sahip okullar.

Konuya gelecek olursak çevreye çok bakmamak gerek. İş bulamazsın denilen bölümün durumuna bakıyorum, yakından uzaktan bahsedilenle alakası yok. İş imkanları hala var. Tabii bazı bölümler bu konuda çok daha sıkıntılı, o konuda da dikkatli olunmalı.

bence ilk yapmak istediğin mesleği seç ondan sonra o mesleğin bölümünün yettiği en iyi üniversiteyi hedefle şuan en mantıklı olan bu

Uygunsuz davranış
Tıp İçin Yazmıştım Medipolu. Ayrıca Koç Boğaziçi Ve Bilkent İtüden İyi.
Medipolu Belirtmem Hatalı Olmuş, Çünkü İtüde Bu Bölüm Yok. O Konuda Haklısınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Napim.
annene sor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,048
Üyeler
189,025
Son üye
JamesMcgill