Neler Yeni

YKS İçin Yaptığım Haftalık Programı Değerlendirin! (1-10)

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Fazla kesinlikle değil sınavda paragraf çözmek aşırı işe yarıyan bir şey. Örnek bu sene herkes Türkçe zordu, Türkçe yüzünden diğer derslere zaman yetmedi diye söyledi. Ama düzenli paragraf çözüp böyle diyenleri görmedim
Düzenli paragraf çözenler +35 Türkçe netine, +30 matematik netine sahip çünkü. Basit matematik sorularını süreyi yetiştiremeyenler çözemediler. (Benim gibi.)

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Fazla kesinlikle değil sınavda paragraf çözmek aşırı işe yarıyan bir şey. Örnek bu sene herkes Türkçe zordu, Türkçe yüzünden diğer derslere zaman yetmedi diye söyledi. Ama düzenli paragraf çözüp böyle diyenleri görmedim
Bize şuan 12 de paragraf çözneye vaktiniz olmicak şimdiden düzenli çözersiniz son sene pek gerek kalmaz diyorlardı rehber hocam sınıf hocam falan

kobe&024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kobe&
Bu programa bu şekilde devam ederek ortalama 3 ay içinde TYT'den 80 net alacak kadar artış sağlayabilirsin. (0'dan ve günde 12 saat çalışmayla.) 3 ay süreden sonra TYT deneme sınavlarını haftada 2 tane olacak şekilde ayarlayıp AYT'ye yüklenmek gerekir. TYT deneme sınavlarının çözümünden sonra gerekli analizi yapıp haftanın bir gününü konu tekrarına ayırmak gerekir.
3 ay süreden sonra TYT'den sadece deneme çözerek AYT'ye yüklenmek yeterlidir.

40 soru paragraf eğer her gün olsaydı 30'a düşürülebilirdi ancak sadece haftanın 4 gününde var. Bu şekilde uygun gördüm. Yine de fazla mı sence?
bence eğer lise son senende vs çalışma yaptıysan tytyi büyük ihtimal kolayca bitireceksin. bitmese bile temiz 3 ayda da bitebilir çalışmana göre daha kısa sürede de bitebilir. bunun yanında hafta sonları kurumlarda denemeye girmeni öneririim. tyt çalışmaların bittikten sonra her akşam tyt mat alan denemesi çözebilirsin sabah da tyt türkçe alan denemesi. ya da ikisini de akşam ikisini de sabah çözebilirsin. tyt sosyal ve fenden gün 1 er tane çözsen yine kafi. sonradan arttırabilirsin. tyt türkçe ve tyt mat alan denemesini akşam çözmenin nedenini yorgun halde kafa yoğun şekilde çözerek kondisyon kazanmak odaklnamanı arttırmak. bir süre yaparsan faydası çok olur. paragraf biraz da sınav anına bakıyor. kondisyonuna bakıyor. kondisyonu 1 yılda kazanacak değilsin. birkaç ayda insan toparlanır. o yüzden şuan bence 20 paragrafla git. ufak tefek taktikleri öğren paragraf ile ilgili. denemelere başlayınca (alan denemelerine) zaten ayrı olarak paragraf çözmek zorunda kalmazsın. kendini akşamları çözerek zorlamaya çalış. biraz dene faydasını görürsün. gürültülü ortamlarda da paragraf çöz. tyt çalışmalarını bitirip alan denemeler,yle devam ederken aytye yüklen hallolur inşallah.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bize şuan 12 de paragraf çözneye vaktiniz olmicak şimdiden düzenli çözersiniz son sene pek gerek kalmaz diyorlardı rehber hocam sınıf hocam falan
Emin ol, onlar bilmiyorlar. Paragraf çözmeden 1 ay bile geçirmiş olursan ilk günkü olan hantallığına bürünürsün.
bunun yanında hafta sonları kurumlarda denemeye girmeni öneririim.
+50 TYT, +55 AYT deneme sınavım var. Evde çözeceğim. Belki bazen kütüphaneye gidebilirim.
kendini akşamları çözerek zorlamaya çalış.
Bu tarz zihin yoran sorular sabah çözülmeli zannımca.

Beren

80+ Gold
çok kötü, max 1 hafta uygularsın
ayrıca bir günde çok ders var, daha dersleri bitirdikten sonra tekrar etmesi falan da var, bu şekilde günde 3 ders ile zor bitirirsin bütün dersleri

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Excel 2016 üzerinden hazırladım. Kullanmak isteyenler için link bırakmak istedim.

Sizce nasıl olmuş? 1 ila 10 arasında puanlandırma yapın.

Programı Kullanmak İsteyenler İçin Not: Bu program her zaman uygulanamaz. En fazla 1 ay boyunca kullanın. Ayrıca sadece MF bölümü öğrenciler için uygundur.

Alıntıyı görüntüle

Belirlenen Sorular

40 soru paragraf
20 soru dil bilgisi
30 soru TYT matematik
20 soru geometri
10 soru problem
Ben profesör değilim bu konuda ancak boş gününüz olsun bence bir adet.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Excel 2016 üzerinden hazırladım. Kullanmak isteyenler için link bırakmak istedim.

Programı Kullanmak İsteyenler İçin Not: Bu program her zaman uygulanamaz. En fazla 1 ay boyunca kullanın. Ayrıca sadece MF bölümü öğrenciler için uygundur.

Alıntıyı görüntüle

Belirlenen Sorular

40 soru paragraf
20 soru dil bilgisi
30 soru TYT matematik
20 soru geometri
10 soru problem
Problemi 15 yap, pazar günü dinlenme olsun.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Konu çalışması yapılacaksa ve sorular süreye bağlı çözülecekse başlangıçta iş görür.

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Burak

Alıntıyı görüntüle

Belirlenen Sorular

40 soru paragraf
20 soru dil bilgisi
30 soru TYT matematik
20 soru geometri
10 soru problem
Güzel olmuş. Eline sağlık.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
çok kötü, max 1 hafta uygularsın
ayrıca bir günde çok ders var, daha dersleri bitirdikten sonra tekrar etmesi falan da var, bu şekilde günde 3 ders ile zor bitirirsin bütün dersleri
10 ay süre zarfında uygulanması gerekiyor. Bu programı aylık olarak değiştireceğim zaten. Konu eksiklerini baz almak gerekecek.
Ben profesör değilim bu konuda ancak boş gününüz olsun bence bir adet.
Boş gün olmasını düşündüm ama o boş günde sadece zarara uğramış olacağım.
günde 12 saat mi?
Bunun yerine daha açıklayıcı yorum yazmak iyi olur değil mi? (Random kaldırılmış.)

Son düzenleme:

Beren

80+ Gold
10 ay süre zarfında uygulanması gerekiyor. Bu programı aylık olarak değiştireceğim zaten. Konu eksiklerini baz almak gerekecek.
tyt sosyal derslerini eğer sürekli deneme çözmeyeceksen şimdi bitirme çünkü kolay unutuluyor. mesela haftada sadece bir gün tarih, din felsefe falan yazmışsın bu şekilde bitirmen haftalarını alacak ve bu sefer bunların başını unutacaksın, tekrar etmesi falan da var daha

ayrıca tyt netin 40 imiş büyük ihtimal matematiğin kötü, direkt günlük problemleri nasıl çözeceksin ki? tyt problemler için önce tyt matematiği bitir sonra her gün düzenli problem çözersin.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
tyt sosyal derslerini eğer sürekli deneme çözmeyeceksen şimdi bitirme çünkü kolay unutuluyor. mesela haftada sadece bir gün tarih, din felsefe falan yazmışsın bu şekilde bitirmen haftalarını alacak ve bu sefer bunların başını unutacaksın, tekrar etmesi falan da var daha
TYT sosyal temelim var. Genelde +15 net çıkarıyorum.
ayrıca tyt netin 40 imiş büyük ihtimal matematiğin kötü, direkt günlük problemleri nasıl çözeceksin ki? tyt problemler için önce tyt matematiği bitir sonra her gün düzenli problem çözersin.
Normalde en yüksek aldığım TYT netim şu:

Türkçe: 34
Sosyal: 15
Matematik: 18
Fen: 12

Toplam: 79

Genelde 65 bandında net çıkarıyordum. Sınavda ne olduğunu anlamadığım şekilde aşırı düşük net aldım. 0 değilim yani ancak en baştan başlayacağım. Daha sağlıklı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,844
Üyeler
161,923
Son üye
tarikciyan65
Top Bottom