Neler Yeni

yks konu anlatımı ve soru bankası kitap önerisi

Cihat33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Cihat
Arkadaşlar selamlar 11.sınıfım. YKS'ye hazırlanmak istiyorum. Matematiğim çok kötü olduğu için temeli 0'dan matematik aktif yayınlar aldım. Şu an çözüyorum. Bunu bitirdikten sonra hangi soru bankasını almalıyım? Kolay seviye bunun dışında Türkçe ye de sıfırdan başlamak istiyorum. Onun için de konu anlatımlı soru bankası öneriniz istiyorum. Bir de sizce nasıl bir çalışma düzeni oluşturmalıyım? Bir de TYT'yi ne kadar sürede bitirmeliyim? Sayısal bölümüm. Önerileriniz bekliyorum

Rulep

80+ Gold
ağırlıklı 11.sınıf çalışmalısın üstüne kalan zamanda tyt bakabilirsin dil bilgisi durakoysun tyt kimyayı hallet kötüdür diye düşünüyorum 11.sınıfta lazım olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Aquila
Orta seviye toprak alabilirsin 345 de kolaydan zora doğru gider güzel kitaptır. En son da bilgi sarmal veya orijinal çözebilirsin Tyt türkçe için limitin föyü var ama Tyt fen sosyal için çok zaman harcamanı önermem bütün yoğunluğunu 11. Sınıfa ver bence

Cihat33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Cihat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orta seviye toprak alabilirsin 345 de kolaydan zora doğru gider güzel kitaptır. En son da bilgi sarmal veya orijinal çözebilirsin Tyt türkçe için limitin föyü var ama Tyt fen sosyal için çok zaman harcamanı önermem bütün yoğunluğunu 11. Sınıfa ver bence
türlçe için konu anlatımı almalı mıyım yoksa soru bankası mı almalıyım konu anlatımının gereksiz olduğunu söylüyorlar

Top Bottom