Neler Yeni

YKS Öğrencileri için yaptığım PDF indirme sitesi.

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Eren aksu
1732276153825.png

Görüş ve önerileriniz benim için önemli
http://turklisans.xyz/

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Onur Kartal
Sitende bu şekilde resmi belgelere yer vermenin yasal olarak sorun olup olmayacağını araştırdın mı ?

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Eren aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sitende bu şekilde resmi belgelere yer vermenin yasal olarak sorun olup olmayacağını araştırdın mı ?
hocam bu komsepte baya site var zaten osym soruları kendi sitesinde yayınlıyor direk oraya yönlendiriyorum birkaçını.

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Onur Kartal
hocam bu komsepte baya site var zaten osym soruları kendi sitesinde yayınlıyor direk oraya yönlendiriyorum birkaçını.
Yapay zeka destekli bir şeyler eklemeye calıs bence farklı olmasını ıstıyorsan.Artı puan hesaplama botu ekle

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Eren aksu
Yapay zeka destekli bir şeyler eklemeye calıs bence farklı olmasını ıstıyorsan.Artı puan hesaplama botu ekle
yapay zeka ekleyeceğim zaten yapay zeka destekli pdf bulma seviyeni yapay zekaya girceksin. sana uygun kitabı söylicek.
ücretsiz bir api bulursam entegrasyonu yapcam.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,892
İsim
Emre siyah
iyi hoş ama paylaşmanız legal değil muhtemelen özellikle yayınların kitaplarını falan paylaşmadığınız sürece talep de olmayacaktır

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Eren aksu
iyi hoş ama paylaşmanız legal değil muhtemelen özellikle yayınların kitaplarını falan paylaşmadığınız sürece talep de olmayacaktır
hocam sistemi dün tasarladım her şey tamam değil pdf yükleme işi zaman alıyor onu otomasyon şeklinde yapcam telegramdaki guruplardan direk çekcek kitapları.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,892
İsim
Emre siyah
hocam sistemi dün tasarladım her şey tamam değil pdf yükleme işi zaman alıyor onu otomasyon şeklinde yapcam telegramdaki guruplardan direk çekcek kitapları.
yayınlardan telif yersiniz muhtemelen

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Grant
Ösym bildiğim kadarıyla izin vermiyor.Ayrıca kalp atma işleminde kontrol yok istediğim kadar atabiliyorum bot atılıp siste çökertilebilir.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Hocam bir mobil projemiz var ve ösym'e dilekçe yolladık sonucu bekliyoruz ki yapalım diye. Direkt kullanımda sonradan bile olsa başın çok ağrıyabilir. Kaldıki zamanında yks için çalışırken soru çözümlerinde kullanan bir hoca yıllar sonra tebliğ aldığını açıklıyordu videoda.

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Eren aksu
Hocam bir mobil projemiz var ve ösym'e dilekçe yolladık sonucu bekliyoruz ki yapalım diye. Direkt kullanımda sonradan bile olsa başın çok ağrıyabilir. Kaldıki zamanında yks için çalışırken soru çözümlerinde kullanan bir hoca yıllar sonra tebliğ aldığını açıklıyordu videoda.
Bu illegal oluyor bilgin olsun
dümeni farklı projeye çevirdim. şimdilik site kapalı kalcak.

Top Bottom