Neler Yeni

YKS öğrencisi için tablet önerisi

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Berke Yıldız
Bütçe
3500
Merhaba bu sene tekrardan YKS sınavına hazırlanmaya karar verdim genelde kütüphanede takılacağım için şarj sıkıntı olmasın istiyorum saatler boyu yapacağım şeyler ise sadece YouTube üzerinden ders videosu izleyip kitapların video çözüm uygulamasından çözüm izlemek, istediğim şartlar aşağıda yazıyor şimdiden teşekkürler.
-Ekranı çok dandik olmasın rahatsız etmesin.
-Bataryası saatler boyunca sorunsuz götürsün.
-Büyük ekranlı olsun (minimum 10 inç)
Bütçe: Max 3500-4000 TL

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,250
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Merhaba bu sene tekrardan YKS sınavına hazırlanmaya karar verdim genelde kütüphanede takılacağım için şarj sıkıntı olmasın istiyorum saatler boyu yapacağım şeyler ise sadece YouTube üzerinden ders videosu izleyip kitapların video çözüm uygulamasından çözüm izlemek, istediğim şartlar aşağıda yazıyor şimdiden teşekkürler.
-Ekranı çok dandik olmasın rahatsız etmesin.
-Bataryası saatler boyunca sorunsuz götürsün.
-Büyük ekranlı olsun (minimum 10 inç)
Bütçe: Max 3500-4000 TL
Ben ipad 9 aldım amacım senin gibi, ders ve ayriyeten çizim olduğu için çok memnunum gayet rahat, eğer dizi film için almak isteseydin android bir tablet önerirdim.
2. el den ipad 8. nesil bakmanı öneririm, bir de yan sanayi bi kalem alırsın işini görür.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
O fiyata sanırım Tab 8A var
Ablamda var.Güzel gibi 32gb hafıza bi orası düşük gelebilir

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Berke Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ipad 9 aldım amacım senin gibi, ders ve ayriyeten çizim olduğu için çok memnunum gayet rahat, eğer dizi film için almak isteseydin android bir tablet önerirdim.
2. el den ipad 8. nesil bakmanı öneririm, bir de yan sanayi bi kalem alırsın işini görür.
Hocam kalem istemiyorum sadece düz video izlememe yardımcı olsun bataryası uzun gitsin büyük olsun yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyata sanırım Tab 8A var
Ablamda var.Güzel gibi 32gb hafıza bi orası düşük gelebilir
64 GB sd karta sahibim onda depolarım videoları

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
universitedeyim benzer fiyatta tab a8 veya matepad se alacaktım. Gittim ikinci elde 3000Tlye tab s6 lite buldum şansıma. Daha Bi hafta önce. Benim kadar şanslı olman zor da olsa belki 3.5a bulabilirsin güzeldir tablet.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,250
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam kalem istemiyorum sadece düz video izlememe yardımcı olsun bataryası uzun gitsin büyük olsun yeter

64 GB sd karta sahibim onda depolarım videoları
yine ipad 8 öneririm hocam ya, onun stabilliğini o fiyat bandındaki 0 bir tablette bulabileceğini sanmıyorum.

Valve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Berke Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
universitedeyim benzer fiyatta tab a8 veya matepad se alacaktım. Gittim ikinci elde 3000Tlye tab s6 lite buldum şansıma. Daha Bi hafta önce. Benim kadar şanslı olman zor da olsa belki 3.5a bulabilirsin güzeldir tablet.
Hocam sıfır istiyorum.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,250
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Üniversite de tablet iş yapıyor mu hocam? üni de satarım diye düşünüyordum

Hocam sıfır istiyorum.
O zaman ben de matepad se öneririm ama 2. el alacağınızdan çok daha memnun kalırsınız diye düşünüyorum.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
Üniversite de tablet iş yapıyor mu hocam? üni de satarım diye düşünüyordum
3. Siniftayim. Evde kaldigim icin masaustu kullaniyodum. Dizustu is yapiyor ihtiyacim vardi ama o kadat butcem yoktu. daha yeni aldim kutuphanede kafede fln kullanirim diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,401
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom