Yks sayısal 100k zormu?

Mr.Snape

80+
Reaksiyon skoru
122
Selam 11.sınıfım sayısalım yks de 100k bir hedefim var.Temelim var eğer temelden kasıtınz üslü sayılar köklü sayılar denklem falansa. Yarın tyt matematike başlıcam. Okulla beraber götürmeyi planlıyorum tyt yi şimdilik sadece matematik çalışacağım. Onun dışında 11.sınıfa çalışacağım seneye kalmamasını için. Öneriniz varsa alabilirim. 100k zor mu yoksa abartılıyor mu?
Birde günde 4.5 saat çalışsam yeter mi tabi seneye artıracağım bunu?

Selam 11.sınıfım sayısalım yks de 100k bir hedefim var.Temelim var eğer temelden kasıtınz üslü sayılar köklü sayılar denklem falansa. Yarın tyt matematike başlıcam. Okulla beraber götürmeyi planlıyorum tyt yi şimdilik sadece matematik çalışacağım. Onun dışında 11.sınıfa çalışacağım seneye kalmamasını için. Öneriniz varsa alabilirim. 100k zor mu yoksa abartılıyor mu?
Birde günde 4.5 saat çalışsam yeter mi tabi seneye artıracağım bunu?
11den başlarsan rahat yaparsın da 4.5 saat düzenli çalışmak 11 i.çin çok zor

4.5 saat çalışabilirim. Zatenn her gün değil dershanem var haftada 3 gün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama kuzenime sordum zor diyor. Kendisi kocaeli elektrik elektronik okuyor

Bilmiyorum şahsi olarak. Ankara'da biri ile tanıştım. Sadece 3 ay çalışmış. 75000 küsürat bir sıralamaya girmiş.

Dersleri çok iyi de değilmiş. Ama dedi: Çok sistemli çalıştım. Ben de duyduğumda direkt imkansız dedim.
3 ayda ne kadar sistemli çalışabilirki. Yani şahsen 3 ayda günde 36 saat çalışsam ben 70k yapamam

4.5 saat doğru çalışırsan yaparsın hatta 100k senin için düşük bir hedef kalır

Dersleri çok iyi de değilmiş. Ama dedi: Çok sistemli çalıştım. Ben de duyduğumda direkt imkansız dedim.
Bu arada sistemli çalışıp yapılır o süre zarfında . İmkansız değil .

Geri