YKS Sınavı Geldi Stresimi Nasıl Yenerim?

Şöyle düşünün: "Endişe geçici pişmanlık kalıcı" Yani siz şimdi stres yaparsanız boşuna bir senenizi yiyebilirsiniz ve sonuç olarak geri gelmeyecek bir seneniz yandığı için pişman olacaksınız. Zaten çalışmışsınız yaparsınız hiç yapamazsam diye düşünmeyin en son çıkmış soruları süre tutarak ve uygun sesi ayarlayarak (Sınavdaymış gibi ses açabilirsiniz.) çözün, baktınız iyi yaptınız hele hele o zaman hiç endişelenecek bir şeyiniz olmaz. Umarım stresi atlatırsınız başarılar.

O herkese olan bir şey hocam. Diğer hocalarımın dediği gibi yeterince çalıştıysanız zaten gerisi gelir. Tam sınav öncesi sanki beyin sıfırlanmış gibi oluyor, bunu daha önceki sınavlarımda bende yaşadım. İnançlıysanız dua edip kendinize güvenmeniz yeterli.
Teşekkürler hocam, yani görünürde girip çıkmadıkça bu sters bitmicek gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bereket versin usta ben 80-30 felan yapıyorum 😃
Ayt yi arttırın yeter hocam 1-2 ay önce bende öyleydim.

Şöyle düşünün: "Endişe geçici pişmanlık kalıcı" Yani siz şimdi stres yaparsanız boşuna bir senenizi yiyebilirsiniz ve sonuç olarak geri gelmeyecek bir seneniz yandığı için pişman olacaksınız. Zaten çalışmışsınız yaparsınız hiç yapamazsam diye düşünmeyin en son çıkmış soruları süre tutarak ve uygun sesi ayarlayarak (Sınavdaymış gibi ses açabilirsiniz.) çözün, baktınız iyi yaptınız hele hele o zaman hiç endişelenecek bir şeyiniz olmaz. Umarım stresi atlatırsınız başarılar.
Teşekkürler hocam. Bu sabah 2024 ayt çözdüm 57.75 geldi eğer bunu 2 net arttırırsam yani 60 civarına çıkartırsam istediğim yer geliyor.

Teşekkürler hocam, yani görünürde girip çıkmadıkça bu sters bitmicek gibi duruyor.

Ayt yi arttırın yeter hocam 1-2 ay önce bende öyleydim.

Teşekkürler hocam. Bu sabah 2024 ayt çözdüm 57.75 geldi eğer bunu 2 net arttırırsam yani 60 civarına çıkartırsam istediğim yer geliyor.
Çalışsam artardı hocam da çalışmadık işte daha önceden yapmadığım tüm zevkli şeyleri bu yıl yaptım EA çalisiyorum1-2 haftadır 35-40 felan yaparsam 50k geliyor direk jandarma sahil güvenlik akademisine gidicektim sağlıkta sıkıntı çıktı mezuna kalicaz muhtemelen.

Çalışsam artardı hocam da çalışmadık işte daha önceden yapmadığım tüm zevkli şeyleri bu yıl yaptım EA çalisiyorum1-2 haftadır 35-40 felan yaparsam 50k geliyor direk jandarma sahil güvenlik akademisine gidicektim sağlıkta sıkıntı çıktı mezuna kalicaz muhtemelen.
Geçmiş olsun hocam umarım önemli bir şey değildir. EA için matematiği halletseniz yetiyor isterseniz hiç edebiyat falan çözmeyin matematiği 25-30 yapın gelir istediğiniz her yer.

Geçmiş olsun hocam umarım önemli bir şey değildir. EA için matematiği halletseniz yetiyor isterseniz hiç edebiyat falan çözmeyin matematiği 25-30 yapın gelir istediğiniz her yer.
Matematik den 30 yapinca derece geliyor direk zaten EA da 😄 keşke hocam nerde 15 geldi bugün 15-20edb 10 tarih+coğrafya - 15 mat gelirse kurtarır bu senelik

Mezuna kalirsam ya EA da derece yapmaya calisicam artık ya da ortalama ünide sayısal.bisey okiycaz ama Boğaziçi ODTÜ işletme felan varken mühendislikde sürünmek hiç mantıklı gelmiyor okumasida kazanmasida ea ya göre çok zor

Eywallah hocam skolyoz var 10 derece felan. Sınır 5 derece günlük hayat için 10 derece çok önemli değil de askerlik polislikde felan 5 derece sınırı var

Yok mu şöyle en iyi tavsiyeyi vericek en iyi çözümü rahatlamayı sunacak biri
Verebileceğim tek tavsiye kitapları kapat ve soru çözmeyi bırak. 1 Hafta rahatına bak :D

Verebileceğim tek tavsiye kitapları kapat ve soru çözmeyi bırak. 1 Hafta rahatına bak :D
Hocam belki o 1 hafta bana 2 net geticek aytde :D

Matematik den 30 yapinca derece geliyor direk zaten EA da 😄 keşke hocam nerde 15 geldi bugün 15-20edb 10 tarih+coğrafya - 15 mat gelirse kurtarır bu senelik

Mezuna kalirsam ya EA da derece yapmaya calisicam artık ya da ortalama ünide sayısal.bisey okiycaz ama Boğaziçi ODTÜ işletme felan varken mühendislikde sürünmek hiç mantıklı gelmiyor okumasida kazanmasida ea ya göre çok zor

Eywallah hocam skolyoz var 10 derece felan. Sınır 5 derece günlük hayat için 10 derece çok önemli değil de askerlik polislikde felan 5 derece sınırı var
Anladım hocam ama düzeliyor sanırım skolyoz. Yaparsınız hocam matematiği ya 15-20 rahat. Mezuna kalıncada tek matematik çalışın zaten 30-35 yapsanız kalanına gerek kalmıyor direkt derece geliyor.

Çalıştım çalışmasınada kendimi hiç hazır hissetmiyorum yeteri kadar çalışmış olsam bile çalışmamışım gibi geliyor. Diğer öneriyi hiç beklemiyordum hocam :D da yani o da kurtarmaz gibi sadece anlık çözüm 2dk sonra yine başlicak stres
Hicbir zaman kendini yeterli hissedemezsin çünkü sinavda sorulacak sorularin ucu bucağı yok kimse yeterli sekilde de girmiyor zaten sınava. Bu kadar az gün kalmisken kendine olan güvenini sorgulamak yerine çıkmış sorulari cozup varsa kisa tekrarlarla konu eksiklerini kapatip onceden cozdugun denemelerdeki yanlislarin üzerinden gectikten sonra bu zamana kadar calistiysan hedefine ulasman icin hicbir engel yok

Tyt 90 civarı ayt 52-60 arası
Ben de 80-45 netlerimle tavsiye veriyorum ya o.O2 o.O2

Yenemezsin aslında birazda iyi stres olman vücudun farkında durumdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,549
Üyeler
183,134
Son üye