evet neden ekim olması gerekiyor şimdiden başlasana sdjsdjssjEkim ayinda Yks çalışmaya başlayacağım hazirana kadar 50-100.000 sıralama gelir mi? Eşit ağırlık alanı üzerindeyim ayrıca temelim yok bu sene 850.000 sıralama yaptım Eşit ağırlıkta![]()
yapılır günde 4-5 saatlik VERİMLİ çalışma ileEkim ayinda Yks çalışmaya başlayacağım hazirana kadar 50-100.000 sıralama gelir mi? Eşit ağırlık alanı üzerindeyim ayrıca temelim yok bu sene 850.000 sıralama yaptım Eşit ağırlıkta![]()
Hocam ortamım yok,şuanlık çalışamam.Masa aldıktan sonra başlayacağım test kitabı, deneme olarakta ne alacağımı bilmiyorum.evet neden ekim olması gerekiyor şimdiden başlasana sdjsdjssj
Evette nasıl başlayacağımıda tam bilmiyorum,en zor kısım başlamak.yapılır günde 4-5 saatlik VERİMLİ çalışma ile
Edebiyat ve Matematik çözmeye odaklan sosyal netlerin zaten soru çözdükçe artacak.Ekim ayinda Yks çalışmaya başlayacağım hazirana kadar 50-100.000 sıralama gelir mi? Eşit ağırlık alanı üzerindeyim ayrıca temelim yok bu sene 850.000 sıralama yaptım Eşit ağırlıkta![]()
Ekim ayinda Yks çalışmaya başlayacağım hazirana kadar 50-100.000 sıralama gelir mi? Eşit ağırlık alanı üzerindeyim ayrıca temelim yok bu sene 850.000 sıralama yaptım Eşit ağırlıkta![]()
Hocam aktif matematik almıştım fakat kitabıda baya bir yıprattım,soru çözümleride yok kitabın bazı soruları boş bırakıp geçiyorum.Önerdiğin test kitabıda pek iyi değilmiş diye duydum.temelim yok demişsin matematik temelin yoksa temel kitaplar almalısın antremanla matematik kitabı iyidir
dostum ben 30 net ile başladım bu yaz dün denemem 60 net geldi mat 0dan 15e çektimHocam ortamım yok,şuanlık çalışamam.Masa aldıktan sonra başlayacağım test kitabı, deneme olarakta ne alacağımı bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evette nasıl başlayacağımıda tam bilmiyorum,en zor kısım başlamak.
yani araştırmalısın benim zamanımda iyiydi üstünden baya geçti sdskdskjHocam aktif matematik almıştım fakat kitabıda baya bir yıprattım,soru çözümleride yok kitabın bazı soruları boş bırakıp geçiyorum.Önerdiğin test kitabıda pek iyi değilmiş diye duydum.
adamı dövseydin bide kanka sjdsjdsjadam gibi çalışırsan gelir çalışmicaksan hayal kurma