YKS Sınavı Hakkında.

•|Gusion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
684
Ekim ayinda Yks çalışmaya başlayacağım hazirana kadar 50-100.000 sıralama gelir mi? Eşit ağırlık alanı üzerindeyim ayrıca temelim yok bu sene 850.000 sıralama yaptım Eşit ağırlıkta☹️

neden ekim ayında başlıyorsun ki şimdiden başla

evet neden ekim olması gerekiyor şimdiden başlasana sdjsdjssj
Hocam ortamım yok,şuanlık çalışamam.Masa aldıktan sonra başlayacağım test kitabı, deneme olarakta ne alacağımı bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapılır günde 4-5 saatlik VERİMLİ çalışma ile
Evette nasıl başlayacağımıda tam bilmiyorum,en zor kısım başlamak.

Ekim ayinda Yks çalışmaya başlayacağım hazirana kadar 50-100.000 sıralama gelir mi? Eşit ağırlık alanı üzerindeyim ayrıca temelim yok bu sene 850.000 sıralama yaptım Eşit ağırlıkta☹️
Edebiyat ve Matematik çözmeye odaklan sosyal netlerin zaten soru çözdükçe artacak.

temelim yok demişsin matematik temelin yoksa temel kitaplar almalısın antremanla matematik kitabı iyidir

temelim yok demişsin matematik temelin yoksa temel kitaplar almalısın antremanla matematik kitabı iyidir
Hocam aktif matematik almıştım fakat kitabıda baya bir yıprattım,soru çözümleride yok kitabın bazı soruları boş bırakıp geçiyorum.Önerdiğin test kitabıda pek iyi değilmiş diye duydum.

Hocam ortamım yok,şuanlık çalışamam.Masa aldıktan sonra başlayacağım test kitabı, deneme olarakta ne alacağımı bilmiyorum.

Evette nasıl başlayacağımıda tam bilmiyorum,en zor kısım başlamak.
dostum ben 30 net ile başladım bu yaz dün denemem 60 net geldi mat 0dan 15e çektim
bu 10 günde temel atma kitapları var onlar ile başla sonra şenol hocanın tyt ayt kitapları var sonra onu çöz ondan sonra ise bilgi sarmalı vs vs olarak git
not: kendine uygun hocayı bul herkes eyüp b çözüyor diye eyüp b ile başlama mesela ben o hataya düştüm sonra mert hocadan daha iyi anladığımı farkettim boş yere 10 gün kaybettim

Hocam aktif matematik almıştım fakat kitabıda baya bir yıprattım,soru çözümleride yok kitabın bazı soruları boş bırakıp geçiyorum.Önerdiğin test kitabıda pek iyi değilmiş diye duydum.
yani araştırmalısın benim zamanımda iyiydi üstünden baya geçti sdskdskj

ama temelinin olmadıgı dersleri araştırıp temel kitaplar üzerinden geliştirmen gerekiyor kendini

Geri