chainbneww
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
dostum obp kaç bu netlere 850den daha iyi gelir ya
dostum obp kaç bu netlere 850den daha iyi gelir ya
Sizin için onerim düzenli paragraf çok dil bilgisini bitir rehber matematiğin 0 dan matematik daha sonra 49 gün tyt kampını bitir
61,60940dostum obp kaç bu netlere 850den daha iyi gelir ya
Hocam rehber matematiği pek sevmiyorum Şenol hoca ile mert hocaya yönelesim var.Sizin için onerim düzenli paragraf çok dil bilgisini bitir rehber matematiğin 0 dan matematik daha sonra 49 gün tyt kampını bitir
Hangisini daha iyi anliyorsan onu izle61,60940
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam rehber matematiği pek sevmiyorum Şenol hoca ile mert hocaya yönelesim var.
fen icin mechemhy kimya iyi anlatiyor hocam tavsiye ederim bide selin hoca biyoloji iyidirHocam sosyal fen için bir önerin var mı?
tyt fizik ömer güllü önerebilirim biyolojide selin hoca veya biosemHocam sosyal fen için bir önerin var mı?
Hocam bu önerdiğiniz Kanal sahiplerinin test kitaplarını alıpmı devam etmeliyim nasıl olmalı?tyt fizik ömer güllü önerebilirim biyolojide selin hoca veya biosem
Hocam test kitaplarını alıpmı devam edeyim.fen icin mechemhy kimya iyi anlatiyor hocam tavsiye ederim bide selin hoca biyoloji iyidir
bilemiyorum hocam ben eskiden izliyordum fazla izleyemedim. ama konu anlatimi calisip guzel kaynaklardan test cozersen iyi olabilir benceHocam bu önerdiğiniz Kanal sahiplerinin test kitaplarını alıpmı devam etmeliyim nasıl olmalı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam test kitaplarını alıpmı devam edeyim.
gunde verımlı bır sekılde 5/6 saat cıvarı ve temelını atmadıgın vazıyette ımkanı yok eksıklerını tamamlarsın umarım ama bence 350k arası yapıcaksınEkim ayinda Yks çalışmaya başlayacağım hazirana kadar 50-100.000 sıralama gelir mi? Eşit ağırlık alanı üzerindeyim ayrıca temelim yok bu sene 850.000 sıralama yaptım Eşit ağırlıkta![]()
Sosyal konuları ders kitabından bakılır vip fizik benim hocam guzeldirHocam sosyal fen için bir önerin var mı?
takkelı bırınden bılgı aldım oyleymıs ılla 350k dedıNiye 350.000