YKS Sıralamaları nasıl değişir?

Reaksiyon skoru
0
IMG_2604.webpMerhaba arkadaşlar;
YKS 2025 sınavında 395k sıralama yaptım. Aydın Adnan Menderes fizik bölümüne yerleşmek istiyorum.
2021, 2022, 2023, 2024 sıralamalarını ve puanlarını aşağıdaki resme ekliyorum. Gelmesi garanti olması gerek benim için, sizce girebilir miyim?
Puanım: 280

O bölüme gitme onun yerine İş Sağlığı ve Güvenliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri bölümü yazılabilir

O bölüme gitme onun yerine İş Sağlığı ve Güvenliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri bölümü yazılabilir
Öğretmenlikte rahat edeceğim bir çevrem var o yüzden fizik okuyup formasyon alacağım tek merak ettiğim geçen sene 391 ile kapatmış bu sene 395 ile girebilir miyim?

Öğretmenlikte rahat edeceğim bir çevrem var o yüzden fizik okuyup formasyon alacağım tek merak ettiğim geçen sene 391 ile kapatmış bu sene 395 ile girebilir miyim?
Artık öğretmenlik sistemi değişti KPSS değil AGS denen yeni bir sınava girecekler ilk olarak bölümü okucan etti 4 sonra iki sene formasyon alacan etti 6 bir sene AGS hazirlanacan EN İYİ İHTİMALLE etti 7 iki sene de orada eğitim alacan etti 9 bir sene atanma bekle etti 10

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Artık öğretmenlik sistemi değişti KPSS değil AGS denen yeni bir sınava girecekler ilk olarak bölümü okucan etti 4 sonra iki sene formasyon alacan etti 6 bir sene AGS hazirlanacan EN İYİ İHTİMALLE etti 7 iki sene de orada eğitim alacan etti 9 bir sene atanma bekle etti 10
atanmak istemiyorum zaten hocam dershanecilik yapıcam artı olarak formasyon nerde 2 sene?
lütfen kesin olmayan ve ya kesin bilginiz olmayan konularda yanıt oluşturmayın

vallahi benimde sıralamam 250 bin 350 bin sıralama ile üni gelir mi diye içim içimi yiyor umarım sıralamalar geri çekilmez ben +100k dan korkuyorum siz -3k umut ediyorsunuz inşallah ikimizinde istediği şey olur tabi bölümden bölüme değişiyor hiçbir şeyin garantisi yok o yüzden doldurabildiğiniz kadar doldurmak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vallahi benimde sıralamam 250 bin 350 bin sıralama ile üni gelir mi diye içim içimi yiyor umarım sıralamalar geri çekilmez ben +100k dan korkuyorum siz -3k umut ediyorsunuz inşallah ikimizinde istediği şey olur tabi bölümden bölüme değişiyor hiçbir şeyin garantisi yok o yüzden doldurabildiğiniz kadar doldurmak lazım
inşallah yanlış anlaşılmamışımdır hocam siz gene kendiniz nasıl istiyorsanız öyle yapın insanların hayatlarında yara bırakmak istemem

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

inşallah yanlış anlaşılmamışımdır hocam siz gene kendiniz nasıl istiyorsanız öyle yapın insanların hayatlarında yara bırakmak istemem
estağfurullah hocam ama her bölüm ileri atmıyor dediğiniz gibi fizik çok talep olmayan bir bölüm geriye çekme olasılığı özellikle 3k gibi bir rakam için olası gözle bakıyoruz zaten +50 -50 diye yazarız tercih yaparken ama size tavsiyem +100 gibi bir rakamdan özellikle böyle sürpriz bir sınav senesinde korkmayın hocam o bölüme her türlü yerleşirsiniz.

atanmak istemiyorum zaten hocam dershanecilik yapıcam artı olarak formasyon nerde 2 sene?
lütfen kesin olmayan ve ya kesin bilginiz olmayan konularda yanıt oluşturmayın
arkadaşın dediklerine ekstra öğretmenlik için fizik bence okumaya değmez öğretmenliği varken.
Hani zor bir bölüm öğretmenliğinde görülenin çok çok üstünde bir eğitim veriyorlar bunu zamanında fizik hocam demişti.
Hani cidden zorlar .
ayrıca bilemiyoruz şimdi aşırı da değişebilir.
Tavsiyem onu yazıp üstüne gene isteyebileceğiniz yerler yazın derim.

fizik artık pek terih edilmiyor, bu senede sınava giren kişi sayısı azdı, o yüzden rahat girersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,071
Üyeler
183,944
Son üye
wqkaa
Geri