YKS sonrası fazladan kaynağı olan var mı?

iMusabTR

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhaba bu yıl YKS'ye girecekler elinizde çözülmemiş veya az çözülmüş kitap varsa alabilirim eğer işinize yaramayacaksa 11.sınıfım yazın kullanacağım(çözdükten sonra fotoğraf bile atarım)aileme yük olmak istemiyorum kaynak konusunda, biraz ihtiyacım var da teşekkürler.

Merhaba bu yıl YKS'ye girecekler elinizde çözülmemiş veya az çözülmüş kitap varsa alabilirim eğer işinize yaramayacaksa 11.sınıfım yazın kullanacağım(çözdükten sonra fotoğraf bile atarım)aileme yük olmak istemiyorum kaynak konusunda, biraz ihtiyacım var da teşekkürler.
20 gün sonra yazabilirsin bana yardımcı olmaya çalışırım ea mısın sayısal mı

Konuyu takipe aldım sınav sonrası dönerim. Hangi şehirdesin?

samsun dayım kargo ile yollarsanız kargo ücretini öderim o hiç sorun değil.
Sınav sonrası üniversite için Samsun'a gelme durumum olabilir. Direkt olarak yüz yüze teslim etmek daha sağlıklı olur. Elimde bolca kaynak var. Bunları kargolasam zaten fazlaca bir kargo parası çıkar diye düşünüyorum.

Sınav sonrası üniversite için Samsun'a gelme durumum olabilir. Direkt olarak yüz yüze teslim etmek daha sağlıklı olur. Elimde bolca kaynak var. Bunları kargolasam zaten fazlaca bir kargo parası çıkar diye düşünüyorum.
tabi ki samsuna gelirseniz elden alabilirim benim için sorun olmaz şimdiden başarılar ve teşekkür ederimm

hocam pdf , meb'in soruları vs. var onlarıda çözebilirsin

tabletim yok o yüzden telefondan zor oluyor :D
hocam pdf , meb'in soruları vs. var onlarıda çözebilirsin
Tablette olsa aynı şey olmuyor pdf vs kesinlikle faydalı fakat gerçek bir kitabın yerini tutmuyor.
Mezuna kalmazsam açıklandıktan sonra yardımcı olurum.

Geri