Neler Yeni

🔥 YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emirhan
690k sayısal yapmışım :d ne yazılır bilgisayar programcılığı yazıp dgs ile mühendisliğe geçilir mi

Starlex

80+ Silver
1 Milyonuncu oldun hemde yazılım seçtin o işte terslik vardır kardeşim o bölümün ismi farklıdır😅
Sallıyor millete konularda (1 milyonuncu ne kanka okuma daha iyi) falan diyor bide djdhhshshsjs

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ayetullah Taylan
mezuna kalırsam bu ev bana cehennem olur şimdiden başladılar bide 2007 liyim ona rağmen ekstra 1senem olmasına rağmen caz yapıyorlar
Bende say 740k geldi ea 800k ea olmama rağmen ama çok kafama takmamaya çalışıyorum mezuna bırakmıştım zaten okul kapanmadan, boşver onları çalışmana bak

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
abi bundan yıllar önce deliler gibi heyecanla beklerdim (3yıl önce :D )
şimdi sadece yks tayfanın heyecanını izliyorum benim zaten 1 milyon sıralamyla yazılıma yerleşmem büyük bir mucizeydi ama allah nasip edince ediyor işte herkesin hakkında hayırlısı bende 3'e geçtim kardeşlerime başarıalr dilerim bahtınız açık olsun
1 milyon sıralama yaptın ve şuan ne iş yapıyon reis

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Berbat ötesi sozel 775bin tyt 1milyon 640 bin
Yaşadığım birçok saglik probleminden dolayı adam akıllı ders çalışamadım 2 yıl açığım vardı bu sene de ders çalıştım ancak matematik yapamadığım için bu Sıralama geldi 😭😭😭 ( Bi polar Bozukluk)
Ben yatarak 1.3m yaptım kanki çalışarak 1.6m ilginçmiş ders falan hiç dinlemezdim gider dizi izlerdim ders sırasında :d

yenigeldim

80+ Silver
abi bundan yıllar önce deliler gibi heyecanla beklerdim (3yıl önce :D )
şimdi sadece yks tayfanın heyecanını izliyorum benim zaten 1 milyon sıralamyla yazılıma yerleşmem büyük bir mucizeydi ama allah nasip edince ediyor işte herkesin hakkında hayırlısı bende 3'e geçtim kardeşlerime başarıalr dilerim bahtınız açık olsun
Ahahahhhaahha sen üniversite öğrencisi misin? şöyle zenginim böyle zenginim konuşuyordun konularda milleti eziyordun aklınca. 1 milyon sıralama yapmış bir de gelmiş konuşuyor. Senin 4 işlem bildiğin bile şüpheli , yazılımın neyini okuyorsan :D :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,898
Üyeler
160,899
Son üye
samet büyükbulut
Top Bottom