🔥 YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Umarım sonuçlar istediğiniz gibi gelmiştir.

Hocam amacini bilmiyorum ama 12 k yapan adam normal bi sınavda 7 8 k ya çekebilir bence ellemeyin üstüne gitmeyin
cerrahpaşa istiyodu aslında ben pek bilmiyorum kaçla alıyo ama ama kafaya koymuş yapıcam diyor bizimde inancımız var aslında ama nolcak bakalım hayırlısı

cerrahpaşa istiyodu aslında ben pek bilmiyorum kaçla alıyo ama ama kafaya koymuş yapıcam diyor bizimde inancımız var aslında ama nolcak bakalım hayırlısı
Hayırlısı dostum ben çok da iyi olmayan bi siramayla tıpa a girdim ama tıp tıptır kafasına. 1 kere mezuna kalmıştım zaten tekrar cekemezdim abin kendine güveniyorsa + sına - sine baksın Cerrahpaşalı olacak sonuçta

Girmedik...

6k sıralama gelmiş adam akıllı bi yer gelmiyor erzurumdan cıkmama degecek cerraahpasa ankara hacettepe çapa hiçbiri gelmicek muhtemelen atatıpa gidiyom sanırım

Selam kızlar geçen sene yerleştim ben bu sene tercihte yardıma ihtiyacınız olursa severek yardım edebilirim

TYT - AYT SONUÇLARI AÇIKLANDI
Berbat ötesi sozel 775bin tyt 1milyon 640 bin
Yaşadığım birçok saglik probleminden dolayı adam akıllı ders çalışamadım 2 yıl açığım vardı bu sene de ders çalıştım ancak matematik yapamadığım için bu Sıralama geldi 😭😭😭 ( Bi polar Bozukluk)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,311
Üyeler
183,093
Son üye
latwe
Geri