Hocam amacini bilmiyorum ama 12 k yapan adam normal bi sınavda 7 8 k ya çekebilir bence ellemeyin üstüne gitmeyinyazcak artık biyerleri ikna etmeye çalıştım bende pek olmadı gibi de babam halleder
Hocam amacini bilmiyorum ama 12 k yapan adam normal bi sınavda 7 8 k ya çekebilir bence ellemeyin üstüne gitmeyinyazcak artık biyerleri ikna etmeye çalıştım bende pek olmadı gibi de babam halleder
Öyle yapıcam otobüse atladım molotoflarımo yaptım gidiyorumEvini kundakla 12k yapmış daha ne istiyo...
74k geldi napıcaz bilmiyorumTYT - AYT SONUÇLARI AÇIKLANDI
cerrahpaşa istiyodu aslında ben pek bilmiyorum kaçla alıyo ama ama kafaya koymuş yapıcam diyor bizimde inancımız var aslında ama nolcak bakalım hayırlısıHocam amacini bilmiyorum ama 12 k yapan adam normal bi sınavda 7 8 k ya çekebilir bence ellemeyin üstüne gitmeyin
Hayırlısı dostum ben çok da iyi olmayan bi siramayla tıpa a girdim ama tıp tıptır kafasına. 1 kere mezuna kalmıştım zaten tekrar cekemezdim abin kendine güveniyorsa + sına - sine baksın Cerrahpaşalı olacak sonuçtacerrahpaşa istiyodu aslında ben pek bilmiyorum kaçla alıyo ama ama kafaya koymuş yapıcam diyor bizimde inancımız var aslında ama nolcak bakalım hayırlısı
değil kral değil 2022 yılının sınavıydı zaten1 Milyonuncu oldun hemde yazılım seçtin o işte terslik vardır kardeşim o bölümün ismi farklıdır
ege tıp belki gelir dene şansını6k sıralama gelmiş adam akıllı bi yer gelmiyor erzurumdan cıkmama degecek cerraahpasa ankara hacettepe çapa hiçbiri gelmicek muhtemelen atatıpa gidiyom sanırım
Berbat ötesi sozel 775bin tyt 1milyon 640 binTYT - AYT SONUÇLARI AÇIKLANDI