selamlargençler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 772
Gözüm kapalı koklayarak çözsem 10 k ya girerim bu senin hedefin mi cidden
İlk 10K bu kadar kolay değil. Özellikle TYT Matematik'de sorun yaşıyorsanız.Gözüm kapalı koklayarak çözsem 10 k ya girerim bu senin hedefin mi cidden
Bütün mesleklerde ciddi miktarda işsizlik var. En azından sevdiğim meslekde gelişmem daha kolay olacak.İşsiz kalmak için uğraşma dostum. Eşit ağırlık çalış.
Allah yardim etsin bende su 9. Sinif sinavlarina calisiyom.İlk 10K bu kadar kolay değil. Özellikle TYT Matematik'de sorun yaşıyorsanız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütün mesleklerde ciddi miktarda işsizlik var. En azından sevdiğim meslekde gelişmem daha kolay olacak.
Kaçıncı sınıfsın? Netlerin nasıl?Gözüm kapalı koklayarak çözsem 10 k ya girerim bu senin hedefin mi cidden
ÜnideyimKaçıncı sınıfsın? Netlerin nasıl?
Netleriniz kaçtı?Ünideyim
Sayısal'da 8K'ya girmek büyük bir başarı fakat Sayısal'da hiçbir Sözel dersi çözülmüyor.Netlerimi hatırlamıyorum ama sıralamam 8k idi sayısal
Bizim bir eşit ağırlık arkadaş vardı son 2 ay sözele geçip 5k yapmıştı ama ea ile benzer zaten ustteki eleman 8k sayisal falan demis 10k basit demiş muhtemelen bakkal çırağı falandir.Sayısal'da 8K'ya girmek büyük bir başarı fakat Sayısal'da hiçbir Sözel dersi çözülmüyor.
İlk 10 bine girmenin bu kadar kolay olduğuna emin misiniz?
2 ayda zaten Tarih-2, Coğrafya-2 öğrenilir.Bizim bir eşit ağırlık arkadaş vardı son 2 ay sözele geçip 5k yapmıştı ama ea ile benzer zaten
AHAHAH bakkal çırağı ne alaka sözel 8k değil sayısal 8k o kafanın içinde ne yaşadığını çok merak ediyorumBizim bir eşit ağırlık arkadaş vardı son 2 ay sözele geçip 5k yapmıştı ama ea ile benzer zaten ustteki eleman 8k sayisal falan demis 10k basit demiş muhtemelen bakkal çırağı falandir.
Dostum ben sayisalciyim sayisalcilarin sozele kafalarinin basmadigini herkes bilir sen gelip burda cok kolay bir sekilde dereceden bahsediyorsun ve burda yalan konuştuğun açık belli simdi gidip hayal dünyanda yaşa çırak ReyizAHAHAH bakkal çırağı ne alaka sözel 8k değil sayısal 8k o kafanın içinde ne yaşadığını çok merak ediyorum
YA ne alaka olm deli etme adamı. Çekememezlik mi var neden bu kadar alındınDostum ben sayisalciyim sayisalcilarin sozele kafalarinin basmadigini herkes bilir sen gelip burda cok kolay bir sekilde dereceden bahsediyorsun ve burda yalan konuştuğun açık belli simdi gidip hayal dünyanda yaşa çırak Reyiz