Neler Yeni

YKS Sözel'de ilk 10.000 sıralama yapmak

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Sağ ol yav, sen demesen sıralama sınavı olduğunu bilmiyordum. Tek diyeceğim eşit ağırlıkçılar matematik yapamadık, matematik yapan sayısalcılar önümüze geçti diye burada yazmasın. Matematiğe gereken önemi göstermezseniz bu sınavda çakılmaya mahkumsunuz.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Merhaba, İstanbul Kültür Üniversitesi'deki Çizgi Fİlm ve Animasyon bölümüne girmem için sözelde ilk 10.000 sıralama yapmam gerekiyor. Sorum,sözelde ilk 10.000 sıralama çok mu zor?

Şuan aşağıdaki aşağıdaki netleri yapıyorum diyebilirim. TYT-AYT Tarih ve Coğrafya'da çok iyiyim. AYT Edebiyat ve AYT Felsefe'de eksikliklerimi düzeltmeye odaklandım.

Alıntıyı görüntüle

İKÜ ise geçen sene minimum 370.000 puan ile almış. İKÜ'ye geçen sene girenlerin ortalama netleri:
Alıntıyı görüntüle
Sözelde sıralama yapmak sayısala veya EA'ya göre daha zor açıkcası. Bilmem kaç milyon kişi giriyorsa zaten çoğu yapabiliyor yani inş öyle düşünüyorum (2019 Sözel 12k olarak) net sayını olabildiğince arttırman gerek

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Tam tersine sözelde sıralama yapmak sayısal ve eşit ağırlığa göre çok çok kolay.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Sağ ol yav, sen demesen sıralama sınavı olduğunu bilmiyordum. Tek diyeceğim eşit ağırlıkçılar matematik yapamadık, matematik yapan sayısalcılar önümüze geçti diye burada yazmasın. Matematiğe gereken önemi göstermezseniz bu sınavda çakılmaya mahkumsunuz.
Çok pardon yazmak için senden izin almam lazımdı özür dileriz timsah abi ben sana düzgünce cevap veriyorum sen şuraya yazmayın buraya yazmayın diyorsun neyse tartışmaya girmek istemiyorum iyi günler dilerim

Symbol

80+
Sözelde sıralama yapmak sayısala veya EA'ya göre daha zor açıkcası. Bilmem kaç milyon kişi giriyorsa zaten çoğu yapabiliyor yani inş öyle düşünüyorum (2019 Sözel 12k olarak) net sayını olabildiğince arttırman gerek
Sözel bu kadar kolay değil, çünkü ilk 30 bin ciddi ezber istiyor.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
  • Türkçe ile Edebiyat aynı değil.
  • 2021 AYT'de Edebiyat daha zor hale getirildi.
Türkçeyi genelleme olarak söyledim.
2019 da gayet kolaydı dedim maksimum ne kadar zorlaşmış olabilir ? Size gidip Rus edebiyatı sormuyorlar sonuç olarak.

“Diline sahip çıkmayan milletler, tıpkı kökleri kuruyan ağaçlar gibi, esen rüzgârlar karşısında devrilmeye mahkûmdur”​

YigitXS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yiğit Göktaş
Selam. Bir soru sorabilir miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular