Neler Yeni

YKS Sözel'de ilk 10.000 sıralama yapmak

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
YA ne alaka olm deli etme adamı. Çekememezlik mi var neden bu kadar alındın
Alinmadim kardeş düzgün konuş benimle tanımadığım insanin neyini çekemiyeyim yalan konuşuyorsun onu diyorum neyse konuyu siliyorum iyi akşamlar kardeşim benim.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Alinmadim kardeş düzgün konuş benimle tanımadığım insanin neyini çekemiyeyim yalan konuşuyorsun onu diyorum neyse konuyu siliyorum iyi akşamlar kardeşim benim.
Tabi ispat edeyim hemen ne istiyorsun

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
TYT Türkçe için tavsiyeniz var mı?
Konu anlatımı olarak Limit ya da Yayın Denizi'nin el kitabını öneririm. Vereceğim siteler temsilidir, daha ucuza başka bir sitede bulabilirsin.

Ondan sonra bu test kitaplarını tavsiye ederim.
Türkçe paragraf ve dil bilgisi olarak ikiye ayrılıyor bildiğin gibi. Paragraf/Dil Bilgisi olarak ayrı ayrı da alabilirsin Türkçe şeklinde tek bir kaynak da alabilirsin.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Şu an ne durumda olduğunuzu bilemiyorum ama umarım konuları bitirmişsinizdir. Hızlıca deneme çözmeniz gerekiyor.

AdemS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adem soysüren
Gözüm kapalı koklayarak çözsem 10 k ya girerim bu senin hedefin mi cidden
Öyle değil knk tyt matematik onları daha çok belirliyor sözel dersleri değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle, sayısaldan 8 bin yapmak sözelde ilk 500'e girmeye bedel.
Evet knkm katılıyorum bende sayısalcıyım ama sözelde sağlam bi tyt matamatik yapsan kesin girersin mesele tyt matematik çünkü onlarda sözel derslerini herkes yapıyor

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Öyle değil knk tyt matematik onları daha çok belirliyor sözel dersleri değil
Evet knkm katılıyorum bende sayısalcıyım ama sözelde sağlam bi tyt matamatik yapsan kesin girersin mesele tyt matematik çünkü onlarda sözel derslerini herkes yapıyor
Zaten iyi bir sayısalcı TYT'den 95-100 arası yapıyor sadece bu TYT neti bile sözelde 10-20 bine sokabilir.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Her bölümün kendine göre zorluğu vardır , burada gözüm kapalı yaparım yazmak doğru değil .

Zaten iyi bir sayısalcı TYT'den 95-100 arası yapıyor sadece bu TYT neti bile sözelde 10-20 bine sokabilir.
Edebiyat yapamazsan sözel ve eşit ağırlıkta bir anlamı yok, edebiyat kilit derstir.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
O yüzden 0 edebiyat netiyle 30-35 AYT Matematik yapan sayısalcılar eşit ağırlıkta 10-20 bin gibi sıralamalara giriyordu zaten :D Standart sapma denilen olay var, bilip bilmeden konuşmazsanız sevinirim.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
EA olsun sözel olsun, tüm bölümlerin önü kapanmaya başladı. Kime sorsam hukuk veya psikoloji istiyor yakında bu iki bölümün de önü kapanacak. Şahsi fikrim çoktan kapandı bile bu yüzden bize pek bir çıkış yolu kalmadı gibi :cry:

O yüzden 0 edebiyat netiyle 30-35 AYT Matematik yapan sayısalcılar eşit ağırlıkta 10-20 bin gibi sıralamalara giriyordu zaten :D Standart sapma denilen olay var, bilip bilmeden konuşmazsanız sevinirim.
Bu bir sıralama sınavı, birbiriniz ile yarışıyorsunuz 30 matematik 20 edebiyat yapan kişi seni eler. Hatta belki seni elediği için senin istediğin bölüme o girer

Top Bottom