YKS Sözel'de ilk 10.000 sıralama yapmak

Alinmadim kardeş düzgün konuş benimle tanımadığım insanin neyini çekemiyeyim yalan konuşuyorsun onu diyorum neyse konuyu siliyorum iyi akşamlar kardeşim benim.
Tabi ispat edeyim hemen ne istiyorsun

TYT Türkçe için tavsiyeniz var mı?
Konu anlatımı olarak Limit ya da Yayın Denizi'nin el kitabını öneririm. Vereceğim siteler temsilidir, daha ucuza başka bir sitede bulabilirsin.

Ondan sonra bu test kitaplarını tavsiye ederim.
Türkçe paragraf ve dil bilgisi olarak ikiye ayrılıyor bildiğin gibi. Paragraf/Dil Bilgisi olarak ayrı ayrı da alabilirsin Türkçe şeklinde tek bir kaynak da alabilirsin.

Şu an ne durumda olduğunuzu bilemiyorum ama umarım konuları bitirmişsinizdir. Hızlıca deneme çözmeniz gerekiyor.

Gözüm kapalı koklayarak çözsem 10 k ya girerim bu senin hedefin mi cidden
Öyle değil knk tyt matematik onları daha çok belirliyor sözel dersleri değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle, sayısaldan 8 bin yapmak sözelde ilk 500'e girmeye bedel.
Evet knkm katılıyorum bende sayısalcıyım ama sözelde sağlam bi tyt matamatik yapsan kesin girersin mesele tyt matematik çünkü onlarda sözel derslerini herkes yapıyor

Öyle değil knk tyt matematik onları daha çok belirliyor sözel dersleri değil
Evet knkm katılıyorum bende sayısalcıyım ama sözelde sağlam bi tyt matamatik yapsan kesin girersin mesele tyt matematik çünkü onlarda sözel derslerini herkes yapıyor
Zaten iyi bir sayısalcı TYT'den 95-100 arası yapıyor sadece bu TYT neti bile sözelde 10-20 bine sokabilir.

Her bölümün kendine göre zorluğu vardır , burada gözüm kapalı yaparım yazmak doğru değil .

Zaten iyi bir sayısalcı TYT'den 95-100 arası yapıyor sadece bu TYT neti bile sözelde 10-20 bine sokabilir.
Edebiyat yapamazsan sözel ve eşit ağırlıkta bir anlamı yok, edebiyat kilit derstir.

O yüzden 0 edebiyat netiyle 30-35 AYT Matematik yapan sayısalcılar eşit ağırlıkta 10-20 bin gibi sıralamalara giriyordu zaten :D Standart sapma denilen olay var, bilip bilmeden konuşmazsanız sevinirim.

EA olsun sözel olsun, tüm bölümlerin önü kapanmaya başladı. Kime sorsam hukuk veya psikoloji istiyor yakında bu iki bölümün de önü kapanacak. Şahsi fikrim çoktan kapandı bile bu yüzden bize pek bir çıkış yolu kalmadı gibi :cry:

O yüzden 0 edebiyat netiyle 30-35 AYT Matematik yapan sayısalcılar eşit ağırlıkta 10-20 bin gibi sıralamalara giriyordu zaten :D Standart sapma denilen olay var, bilip bilmeden konuşmazsanız sevinirim.
Bu bir sıralama sınavı, birbiriniz ile yarışıyorsunuz 30 matematik 20 edebiyat yapan kişi seni eler. Hatta belki seni elediği için senin istediğin bölüme o girer

Geri