Şahsen benim sinüzit ile uğraşmakla geçiyor git gide daha da kötüleşiyorum.İyi forumlar, nasıl geçiyor şuan Yks süreciniz? Yorgunluk, sıkılma gibi sorunlarla nasıl baş ediyorsunuz? Konuşalım.
şu ara aşırı ders çalışamıyorum ya arkadaşlar size de oluyor mu ilk konular acayip sıkıcılar ve çözemiyorum çözmek gelmiyor içimden geçen gün test kitabının başından başladım çözmeye aşırı sıkıcı geldi ortasından açtım bayağı iyi bir şekilde çözdüm ve sıkılmadım bunu nasıl giderebilirimİyi forumlar, nasıl geçiyor şuan Yks süreciniz? Yorgunluk, sıkılma gibi sorunlarla nasıl baş ediyorsunuz? Konuşalım.
Aynı şekilde bende, konular sıkıcı gelmiyor bana anlıyorum ama test çözesim gelmiyor, okuldan gelince yorgun hissediyorum az sonra geçerim diye diye kendimi gece yatakta uyurken buluyorum.şu ara aşırı ders çalışamıyorum ya arkadaşlar size de oluyor mu ilk konular acayip sıkıcılar ve çözemiyorum çözmek gelmiyor içimden geçen gün test kitabının başından başladım çözmeye aşırı sıkıcı geldi ortasından açtım bayağı iyi bir şekilde çözdüm ve sıkılmadım bunu nasıl giderebilirim
kanka yorgun geliyorsan erken uyu sabah 4 5 gibi kalk sabah 2 saat ders çalış okuldan gelince uyursun öyle daha rahat oluyoAynı şekilde bende, konular sıkıcı gelmiyor bana anlıyorum ama test çözesim gelmiyor, okuldan gelince yorgun hissediyorum az sonra geçerim diye diye kendimi gece yatakta uyurken buluyorum.
Ona yapacak bi’ şey yok hocam, ilk konular daha kolay olduğu için mi sevmiyorsunuz?şu ara aşırı ders çalışamıyorum ya arkadaşlar size de oluyor mu ilk konular acayip sıkıcılar ve çözemiyorum çözmek gelmiyor içimden geçen gün test kitabının başından başladım çözmeye aşırı sıkıcı geldi ortasından açtım bayağı iyi bir şekilde çözdüm ve sıkılmadım bunu nasıl giderebilirim
En kötüsü o ya, zaman çok hızlı geçiyor.Aynı şekilde bende, konular sıkıcı gelmiyor bana anlıyorum ama test çözesim gelmiyor, okuldan gelince yorgun hissediyorum az sonra geçerim diye diye kendimi gece yatakta uyurken buluyorum.
Aynı konudan muzdaripim, bende yeni dil öğrenmeye başlayacağım ama zaman…Zor... odaklanamıyorum. Bunun bir sebebi de yazılım. Şu an bırakma gibi bir şansım da yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Hedeflerim de yüksek.
Yol yakınken dön. Annemin dediği gibi bir kola iki karpuz sığmaz. En iyisi yapacağın işe odaklanmak.Aynı konudan muzdaripim, bende yeni dil öğrenmeye başlayacağım ama zaman…
Yapma. YKS yılında at gözlüğü tak. At gözlüğünde sağı solu göremezsin. Sadece karşıyı ve karşıdaki hedefi. Karşıdaki hedefe ne koyduğuna dikkat et.Aynı konudan muzdaripim, bende yeni dil öğrenmeye başlayacağım ama zaman…
sen zamanının büyük bir çoğunluğunu program hazırlamakla geçiriyon sanki hocamYapma. YKS yılında at gözlüğü tak. At gözlüğünde sağı solu göremezsin. Sadece karşıyı ve karşıdaki hedefi. Karşıdaki hedefe ne koyduğuna dikkat et.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi namaz uyumlu bir ders çalışma planı hazırlıyorum. Göreceğiz bakalım ne olacak?
2024te giricem 11.sınıfım yanı ama çatır çatır çalışıyorum gayet memnunum hedef derece xdddİyi forumlar, nasıl geçiyor şuan Yks süreciniz? Yorgunluk, sıkılma gibi sorunlarla nasıl baş ediyorsunuz? Konuşalım.