Neler Yeni

YKS süreciniz nasıl geçiyor? Sıkıntılarla nasıl baş ediyorsunuz

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
İyi forumlar, nasıl geçiyor şuan Yks süreciniz? Yorgunluk, sıkılma gibi sorunlarla nasıl baş ediyorsunuz? Konuşalım.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
İyi forumlar, nasıl geçiyor şuan Yks süreciniz? Yorgunluk, sıkılma gibi sorunlarla nasıl baş ediyorsunuz? Konuşalım.
Şahsen benim sinüzit ile uğraşmakla geçiyor git gide daha da kötüleşiyorum.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
şu ara aşırı ders çalışamıyorum ya arkadaşlar size de oluyor mu ilk konular acayip sıkıcılar ve çözemiyorum çözmek gelmiyor içimden geçen gün test kitabının başından başladım çözmeye aşırı sıkıcı geldi ortasından açtım bayağı iyi bir şekilde çözdüm ve sıkılmadım bunu nasıl giderebilirim

Rulep

80+ Gold
nezle bir yandan dersler bir yandan 2 vs 1 atıyorum yeni başladım sayılır ondan sıkılma gibi bir durum yok ama 4 yılı tek senede yapmaya çalışmak harbi zor Allah yardımcımız olsun

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
şu ara aşırı ders çalışamıyorum ya arkadaşlar size de oluyor mu ilk konular acayip sıkıcılar ve çözemiyorum çözmek gelmiyor içimden geçen gün test kitabının başından başladım çözmeye aşırı sıkıcı geldi ortasından açtım bayağı iyi bir şekilde çözdüm ve sıkılmadım bunu nasıl giderebilirim
Aynı şekilde bende, konular sıkıcı gelmiyor bana anlıyorum ama test çözesim gelmiyor, okuldan gelince yorgun hissediyorum az sonra geçerim diye diye kendimi gece yatakta uyurken buluyorum.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Aynı şekilde bende, konular sıkıcı gelmiyor bana anlıyorum ama test çözesim gelmiyor, okuldan gelince yorgun hissediyorum az sonra geçerim diye diye kendimi gece yatakta uyurken buluyorum.
kanka yorgun geliyorsan erken uyu sabah 4 5 gibi kalk sabah 2 saat ders çalış okuldan gelince uyursun öyle daha rahat oluyo

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Zor... odaklanamıyorum. Bunun bir sebebi de yazılım. Şu an bırakma gibi bir şansım da yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Hedeflerim de yüksek.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ona yapacak bi’ şey yok hocam, ilk konular daha kolay olduğu için mi sevmiyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

En kötüsü o ya, zaman çok hızlı geçiyor.

EnesI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
EnesI
Yks ye ne için girilir? 2 tane sınav var beni ilgilendiren tyt ve ayt. Gerçi onlar ne onuda bilmiyorum.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Zor... odaklanamıyorum. Bunun bir sebebi de yazılım. Şu an bırakma gibi bir şansım da yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Hedeflerim de yüksek.
Aynı konudan muzdaripim, bende yeni dil öğrenmeye başlayacağım ama zaman…

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Yol yakınken dön. Annemin dediği gibi bir kola iki karpuz sığmaz. En iyisi yapacağın işe odaklanmak.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yapma. YKS yılında at gözlüğü tak. At gözlüğünde sağı solu göremezsin. Sadece karşıyı ve karşıdaki hedefi. Karşıdaki hedefe ne koyduğuna dikkat et.

Şimdi namaz uyumlu bir ders çalışma planı hazırlıyorum. Göreceğiz bakalım ne olacak?

Az biraz sakin

80+ Bronze
Yapma. YKS yılında at gözlüğü tak. At gözlüğünde sağı solu göremezsin. Sadece karşıyı ve karşıdaki hedefi. Karşıdaki hedefe ne koyduğuna dikkat et.

Şimdi namaz uyumlu bir ders çalışma planı hazırlıyorum. Göreceğiz bakalım ne olacak?
sen zamanının büyük bir çoğunluğunu program hazırlamakla geçiriyon sanki hocam

2024te giricem 11.sınıfım yanı ama çatır çatır çalışıyorum gayet memnunum hedef derece xddd

Top Bottom