Neler Yeni

Yks süreci nasıl gidiyor?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Herkese önerdiğim gibi. Dershaneye gitmeyin, dershaneye gitmeyin, dershaneye gitmeyin. Ders zamanınız çok az kalır, 1 saatte anlayacağınız konuyu 1 haftada anlatırlar, boşa yorulursunuz. Youtube ile evde çalışmak yeterli. Paranız varsa kötü dersinizden özel ders alın. DERSHANEYE GİTMEYİNNNN.
Buna katılmıyorum 3 ay evde denedim olmadı ders videolarında 5 saatte anlatılan şeyi max 2 derste tüm detayları ve soru tipleriyle anlatan bir dershanedeyim 200k altı bir sıralamayla mezuna kalan ve temeli olan biri istikrarlı şekilde ders çalışırsa güzel bir üniversite kazanır ama temeli olmayan özellikle benim gibi ayt konuları karantina yüzünden çöpe gitmiş biri için dershane bulunmaz nimet

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Bu sene yks ye hazırlananlara bir şey söyleyeyim ; instagramda yks ile ilgili sayfa takip etmeyin .
Onlar bence boş atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna katılmıyorum 3 ay evde denedim olmadı ders videolarında 5 saatte anlatılan şeyi max 2 derste tüm detayları ve soru tipleriyle anlatan bir dershanedeyim 200k altı bir sıralamayla mezuna kalan ve temeli olan biri istikrarlı şekilde ders çalışırsa güzel bir üniversite kazanır ama temeli olmayan özellikle benim gibi ayt konuları karantina yüzünden çöpe gitmiş biri için dershane bulunmaz nimet
Dershane cidden güzel çalışma ortamın var en azından
Mesaj otomatik birleştirildi:

TYT dikkat dağınıklılığım olmasa netlerim 80 civarı oluyor ortalama denemelerde.
AYT ise bir yeri var bir yerde unuttum
Netler güzelmiş cidden

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Oğuz
Dershaneye göre değişir ama çoğu dershane dediğim gibidir. Dershaneye gittiğim dönem 100 bin sıralama yaparken, evde çalışarak il 2 bin yaptım.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri