Hocam ayt sayısal fen için şu andan sonra ne önerirsiniz. Nasıl hızlı net artırabilirim?Evet YKSye de çok az kaldı. Süreç nasıl gidiyor? Gelin biraz sohbet edelim.
Bu yıl hiç çalışmadım ilk defa mezuna kalacağım. Gelecek sene umarım artık.Evet YKSye de çok az kaldı. Süreç nasıl gidiyor? Gelin biraz sohbet edelim.
Hocam konu eleyin. Özellikle AYT biyoloji kolay soru tiplerine sahiptir. 12. sınıf konularının yarısı çıktığı için 12. sınıfın ilk döneminden daha bol soru göreceğiz. Elektrokimya, çembersel ve basit harmonik hareket gibi öğrenmesi bir nebze daha kolay olan konuları halledin derim. Biyolojide sistemlere ve ekolojiye bir bakın. Özellikle ekoloji bedava 1 net direkt. 4-5 tan sistem de bitirirsiniz rahatlıkla, ben mart ayı gibi her gün bir konu artı o konunun testleri olacak şekilde 7-8 gün gibi bir sürede bitirmiştim baştan sona sistemleri. Ayrıca test kitapları için çok geç. Konu anlatımlarını tamamlayıp ardından soru çözüm videolarıyla destekleyin. ÖSYM AYT fenden abartmaz genelde klasik soru tiplerine hakim olmanız bile 25 net civarı getirir.Hocam ayt sayısal fen için şu andan sonra ne önerirsiniz. Nasıl hızlı net artırabilirim?
Hocam ben 0'a yakınım 10-15 net yapsam bana yeter bu saatten sonra olurmu? Hedefim say 170kHocam konu eleyin. Özellikle AYT biyoloji kolay soru tiplerine sahiptir. 12. sınıf konularının yarısı çıktığı için 12. sınıfın ilk döneminden daha bol soru göreceğiz. Elektrokimya, çembersel ve basit harmonik hareket gibi öğrenmesi bir nebze daha kolay olan konuları halledin derim. Biyolojide sistemlere ve ekolojiye bir bakın. Özellikle ekoloji bedava 1 net direkt. 4-5 tan sistem de bitirirsiniz rahatlıkla, ben mart ayı gibi her gün bir konu artı o konunun testleri olacak şekilde 7-8 gün gibi bir sürede bitirmiştim baştan sona sistemleri. Ayrıca test kitapları için çok geç. Konu anlatımlarını tamamlayıp ardından soru çözüm videolarıyla destekleyin. ÖSYM AYT fenden abartmaz genelde klasik soru tiplerine hakim olmanız bile 25 net civarı getirir.
Olur hocam dediğim gibi konu eleyerek olay konulara çalışın.Hocam ben 0'a yakınım 10-15 net yapsam bana yeter bu saatten sonra olurmu? Hedefim say 170k