Neler Yeni

YKS yaklaşıyor gelin biraz konuşalım

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Her şey iyi güzel de beni niye 30 km ötedeki köy okuluna yazdıklarını hala anlayamadım :ROFLMAO:

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Evren avcı
arkadaşlar sözel 100k girsek nerelere gidebiliriz? ve kaç net gerekir?

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Hocam ayt sayısal fen için şu andan sonra ne önerirsiniz. Nasıl hızlı net artırabilirim?
Hocam konu eleyin. Özellikle AYT biyoloji kolay soru tiplerine sahiptir. 12. sınıf konularının yarısı çıktığı için 12. sınıfın ilk döneminden daha bol soru göreceğiz. Elektrokimya, çembersel ve basit harmonik hareket gibi öğrenmesi bir nebze daha kolay olan konuları halledin derim. Biyolojide sistemlere ve ekolojiye bir bakın. Özellikle ekoloji bedava 1 net direkt. 4-5 tan sistem de bitirirsiniz rahatlıkla, ben mart ayı gibi her gün bir konu artı o konunun testleri olacak şekilde 7-8 gün gibi bir sürede bitirmiştim baştan sona sistemleri. Ayrıca test kitapları için çok geç. Konu anlatımlarını tamamlayıp ardından soru çözüm videolarıyla destekleyin. ÖSYM AYT fenden abartmaz genelde klasik soru tiplerine hakim olmanız bile 25 net civarı getirir.

Green MAN

80+ Bronze
Hocam konu eleyin. Özellikle AYT biyoloji kolay soru tiplerine sahiptir. 12. sınıf konularının yarısı çıktığı için 12. sınıfın ilk döneminden daha bol soru göreceğiz. Elektrokimya, çembersel ve basit harmonik hareket gibi öğrenmesi bir nebze daha kolay olan konuları halledin derim. Biyolojide sistemlere ve ekolojiye bir bakın. Özellikle ekoloji bedava 1 net direkt. 4-5 tan sistem de bitirirsiniz rahatlıkla, ben mart ayı gibi her gün bir konu artı o konunun testleri olacak şekilde 7-8 gün gibi bir sürede bitirmiştim baştan sona sistemleri. Ayrıca test kitapları için çok geç. Konu anlatımlarını tamamlayıp ardından soru çözüm videolarıyla destekleyin. ÖSYM AYT fenden abartmaz genelde klasik soru tiplerine hakim olmanız bile 25 net civarı getirir.
Hocam ben 0'a yakınım 10-15 net yapsam bana yeter bu saatten sonra olurmu? Hedefim say 170k

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
ben daha hedef belirlemedim güzel sıralama getirsem bile büyük ihtimalle getiremem ne okuyacağımı bilmiyorum büyük ihtimalle konservatuar okuyacağım yetenek sınavlarına girip

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,206
Üyeler
161,252