foolhardy0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 199
soldaki obp'ni hesaplamadan yapılan sıralaman. Sağdaki obp değerini hesapladıkları zaman ortaya çıkan sıralaman.Agalar soldakı tyt say,soz ıle sagdakı y-say, y-soz arasındakı fark nedır anlamadım kafam karıstı.
eklendıkten sonrakı puana gore mı secım yapmam gerekıyorsoldaki obp'ni hesaplamadan yapılan sıralaman. Sağdaki obp değerini hesapladıkları zaman ortaya çıkan sıralaman.
evet sağdaki sıralama ile tercih yapabiliyosun.eklendıkten sonrakı puana gore mı secım yapmam gerekıyor
Bır sorum daha varevet sağdaki sıralama ile tercih yapabiliyosun.
Puana göre bakmıyormuyuzTercih yaparken yerleştirmeye bakacaksın.
okulların puanı her sene değişiyor önemli olan sıralama harley ablamızın da dediği gibi. Sağdaki sıralaman hangi üniversiteye yetiyorsa oraya yaptığın tercih gelir.Bır sorum daha var
Ben meslek lısesınde okudum ve o bana ek bır puan verıyor o verdıgı ek puan en sagdakı tyt puanı dımı yanı kendı bolumum ıcın bır unıversıte secersem o puana gore bır secım yapabılırım.
ben buna gırebılıyormuyum pekıokulların puanı her sene değişiyor önemli olan sıralama harley ablamızın da dediği gibi. Sağdaki sıralaman hangi üniversiteye yetiyorsa oraya yaptığın tercih gelir.
tyt sıralaman ile alan bir üniversite sanırım. Eğer bu sene sıralamalarda değişiklik olursa gitme ihtimalin var ama sıralamasını 700k civarına çekme ihtimali var. Gelme ihtimali var ama çok güvenme.ben buna gırebılıyormuyum pekı
harley abla daha doğru yorumu yapıcaktır bu konuyla bayağı bir ilgileniyor. @Harley Quinn❖tyt sıralaman ile alan bir üniversite sanırım. Eğer bu sene sıralamalarda değişiklik olursa gitme ihtimalin var ama sıralamasını 700k civarına çekme ihtimali var. Gelme ihtimali var ama çok güvenme.
Estağfurullah canım.harley abla daha doğru yorumu yapıcaktır bu konuyla bayağı bir ilgileniyor. @Harley Quinn❖
Hayır, sıralamaya bak. Yerleştirme başarı sırası.Puana göre bakmıyormuyuz
sence yerlesırmıyım o attıgım yereEstağfurullah canım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır, sıralamaya bak. Yerleştirme başarı sırası.