YKS TERCİH HAKKINDA SORUM VAR

foolhardy0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
199
Agalar soldakı tyt say,soz ıle sagdakı y-say, y-soz arasındakı fark nedır anlamadım kafam karıstı.

Ekler

• aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.png
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.png
    15.9 KB · Hit: 101
evet sağdaki sıralama ile tercih yapabiliyosun.
Bır sorum daha var
Ben meslek lısesınde okudum ve o bana ek bır puan verıyor o verdıgı ek puan en sagdakı tyt puanı dımı yanı kendı bolumum ıcın bır unıversıte secersem o puana gore bır secım yapabılırım.

Bır sorum daha var
Ben meslek lısesınde okudum ve o bana ek bır puan verıyor o verdıgı ek puan en sagdakı tyt puanı dımı yanı kendı bolumum ıcın bır unıversıte secersem o puana gore bır secım yapabılırım.
okulların puanı her sene değişiyor önemli olan sıralama harley ablamızın da dediği gibi. Sağdaki sıralaman hangi üniversiteye yetiyorsa oraya yaptığın tercih gelir.

okulların puanı her sene değişiyor önemli olan sıralama harley ablamızın da dediği gibi. Sağdaki sıralaman hangi üniversiteye yetiyorsa oraya yaptığın tercih gelir.
ben buna gırebılıyormuyum pekı

Ekler

• 1658262398565.png
    1658262398565.png
    5 KB · Hit: 51
ben buna gırebılıyormuyum pekı
tyt sıralaman ile alan bir üniversite sanırım. Eğer bu sene sıralamalarda değişiklik olursa gitme ihtimalin var ama sıralamasını 700k civarına çekme ihtimali var. Gelme ihtimali var ama çok güvenme.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tyt sıralaman ile alan bir üniversite sanırım. Eğer bu sene sıralamalarda değişiklik olursa gitme ihtimalin var ama sıralamasını 700k civarına çekme ihtimali var. Gelme ihtimali var ama çok güvenme.
harley abla daha doğru yorumu yapıcaktır bu konuyla bayağı bir ilgileniyor. @Harley Quinn❖

Geri