Neler Yeni

yks tercihlerde acıkta kalırsak sectiklerimiz gelmezse ne oluyor

Berkyozclk

80+ Bronze
Bu sene geçtiğimizi üç sene gibi çok fazla öne çekileceklerini düşünmüyorum ama 216k da olan bir insan son tercihini 230k da ki bir yere yaparsa risk almış olur. Bence en az 300k Lara kadar yazilmali hatta sonlara doğru 400 lere çıkılabilir.
abi 400k yazcagıma mezuna kalırdım zaten 216k yaptım yarısı kadar bekliyodum okdr da yapmam yani 230k yazdım en son geliyosa gelir bro en kotu 2. tercih yazarız o dediklernizi

Pukiina

80+ Bronze
2. tercih oluyor mu yoksa bir daha mı yks girmek gerekiyor
Hocam şöyle söyliyim eğer seçtiğin heer hangi bir yer gelmezse herkes yerleştikten sonra yerleşme sonuçları açıklanınca ek tercih hakkı veriyorlar eğer onda da yerleşemezsen ne yazık ki evet bir daha yks ye girmeniz gerekiyor.

Berkyozclk

80+ Bronze
Hocam şöyle söyliyim eğer seçtiğin heer hangi bir yer gelmezse herkes yerleştikten sonra yerleşme sonuçları açıklanınca ek tercih hakkı veriyorlar eğer onda da yerleşemezsen ne yazık ki evet bir daha yks ye girmeniz gerekiyor.
2. de ozmn daha geriye kadar yazarım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,766
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
abi 400k yazcagıma mezuna kalırdım zaten 216k yaptım yarısı kadar bekliyodum okdr da yapmam yani 230k yazdım en son geliyosa gelir bro en kotu 2. tercih yazarız o dediklernizi
400k ile 200k arasında ahım şahım bir fark yok ki bir kaç net sadece. Eğer gitmek istiyorsan nolur nolmaz yaz derim.

Pukiina

80+ Bronze
2. de ozmn daha geriye kadar yazarım
Hocam şöyle söyliyim işe şansa bırakmamak adına şuan da hangi bölümü istiyorsun bilmiyorum ama tercihini yap sen. 24 tane tercih hakkı vardı sanırım. (Geçen sene ben sınava girerken öyleydi diye hatırlıyorum.)
24 tercih hakkını istediğin bölüme dayalı doldur. Hiç belli olmaz yerleşirsin bakmışsın

Berkyozclk

80+ Bronze
Hocam şöyle söyliyim işe şansa bırakmamak adına şuan da hangi bölümü istiyorsun bilmiyorum ama tercihini yap sen. 24 tane tercih hakkı vardı sanırım. (Geçen sene ben sınava girerken öyleydi diye hatırlıyorum.)
24 tercih hakkını istediğin bölüme dayalı doldur. Hiç belli olmaz yerleşirsin bakmışsın
aga 24 ünü de doldurudm ben gelmezse mezuna kalırım zaten baya kotu sonuc yaptım bekledigimin 2 3 katı ya sınav anında her sey çok kötüydü benm icin

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
aga yaptık işte baya kişiye sorup bu sene bence 2021 gibi geriler ya da aynı kalsa bile girsem iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka ama 2021 de baya gerilemiş bence bu sene dursa bile iyi aynı
zannetmiyorum önce 40k sonra 20k öne çekmiş daha da öne çekmesi işten bile değil

Berkyozclk

80+ Bronze
zannetmiyorum önce 40k sonra 20k öne çekmiş daha da öne çekmesi işten bile değil
kanka evet ama 2021 de ne olduusa bu sene de benzer bir şey bekliyorum 2021de 30k gerilemiş bu sene aynı kalsa bile girerim 24 tane yazdım ama burayı istiyom diye ins gelir

Pukiina

80+ Bronze
aga 24 ünü de doldurudm ben gelmezse mezuna kalırım zaten baya kotu sonuc yaptım bekledigimin 2 3 katı ya sınav anında her sey çok kötüydü benm icin
Dostum senin branşın nedir 165 k yapmışsın sanırım. Ve ayrıca daha tercihler bugün başladı son ana kadar yukarı aşağı yukarı aşağı derken bayağı kaydırmalar olur daha ekleme çıkarma vs vs

Berkyozclk

80+ Bronze
Dostum senin branşın nedir 165 k yapmışsın sanırım. Ve ayrıca daha tercihler bugün başladı son ana kadar yukarı aşağı yukarı aşağı derken bayağı kaydırmalar olur daha ekleme çıkarma vs vs
aga ben meslek liseliyim mtokla da girebiliyom normalde 70 80k yapmak istiyodum sınav anım baya kotu gecti hic yapmadıgım kadar kotu bir şey yaptım ve 216k geldi

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
kanka evet ama 2021 de ne olduusa bu sene de benzer bir şey bekliyorum 2021de 30k gerilemiş bu sene aynı kalsa bile girerim 24 tane yazdım ama burayı istiyom diye ins gelir
gerileme dediğin 2020'de olmuş sonra yükselmiş bölüm ismi bilmeden bile sıralamaları son yıllarda öne çekmesinden belli revaçta olduğu bence aşırı bir beklentin olmasın hele mühendislik tarzında bir yerse aşırı oynar

Top Bottom