Hocam siz şuan hangi üni ne okuyorsunuz?hep mesajlarınızı görüyorum merak ettim.Program yapmanızı tavsiye etmem. Çünkü iki gün sonra o programa uymuyorsunuz, YKS döneminde kendim de program yapmadan çalıştım. Orantılı götürün. Yani bir dersten 3 konuya çalıştıysan 4. konuya geçme. Başka derse başla. Kafanıza göre istediğiniz dersten başlayın çalışmaya. Ama yeter ki çalışın.
HacettepeHocam siz şuan hangi üni ne okuyorsunuz?hep mesajlarınızı görüyorum merak ettim.
Yeni mezunumkaçıncı sınıfsın
eksiklerini belirle onun üzerine çalış mesela yarın pazar kimyasal türler arası etkileşim bakacam dersin video izleyeceksen videolarına günlere bölersin o o gün çalıştığın kısmın sorularını çözersin diğer derslerde aynı şekilde
Yani program yapmak pek sağlıklı değil diyorsunProgram yapmanızı tavsiye etmem. Çünkü iki gün sonra o programa uymuyorsunuz, YKS döneminde kendim de program yapmadan çalıştım. Orantılı götürün. Yani bir dersten 3 konuya çalıştıysan 4. konuya geçme. Başka derse başla. Kafanıza göre istediğiniz dersten başlayın çalışmaya. Ama yeter ki çalışın.
Bölüm ne?Hacettepe
Yani kişiden kişiye değişir. Bir programa kendinizi bağlamanızı tavsiye etmem. Otur masanın başına, bak şöyle bir kitaplara. Matematiği al ordan çalışmaya başla. Ondan sonra ara ver. Test çöz. Ondan sonra Biyoloji'yi al ordan ona çalış. Ara ver, test çöz. En son konu tekrarı yap. Zaten akşam olur.Yani program yapmak pek sağlıklı değil diyorsun
Tamamdır hocam zaten programa pek sadık kalamıyorum ne kadar konu öğrenirsem gün içinde o kadar iyi teşekkürler.Yani kişiden kişiye değişir. Bir programa kendinizi bağlamanızı tavsiye etmem. Otur masanın başına, bak şöyle bir kitaplara. Matematiği al ordan çalışmaya başla. Ondan sonra ara ver. Test çöz. Ondan sonra Biyoloji'yi al ordan ona çalış. Ara ver, test çöz. En son konu tekrarı yap. Zaten akşam olur.
Özel eğitim öğretmenliğiBölüm ne?
Bol bol soru örnekleri çözmelisin. Çalışma programı yerine günlük hedefler koy. Günde 1 deneme bitirip günlük 2 dersin konu tekrarını yapacağım vs vs gibi.Saat 13.00 dan sonra full boş oluyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim sayısalım.
Tamamdır hocam yapıcam bunlarıBol bol soru örnekleri çözmelisin. Çalışma programı yerine günlük hedefler koy. Günde 1 deneme bitirip günlük 2 dersin konu tekrarını yapacağım vs vs gibi.