Neler Yeni

YKS-TYT için nasıl bir çalışma programı hazırlamalıyım

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
Saat 13.00 dan sonra full boş oluyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim sayısalım.

Rulep

80+ Gold
kaçıncı sınıfsın
eksiklerini belirle onun üzerine çalış mesela yarın pazar kimyasal türler arası etkileşim bakacam dersin video izleyeceksen videolarına günlere bölersin o o gün çalıştığın kısmın sorularını çözersin diğer derslerde aynı şekilde

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,490
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Program yapmanızı tavsiye etmem. Çünkü iki gün sonra o programa uymuyorsunuz, YKS döneminde kendim de program yapmadan çalıştım. Orantılı götürün. Yani bir dersten 3 konuya çalıştıysan 4. konuya geçme. Başka derse başla. Kafanıza göre istediğiniz dersten başlayın çalışmaya. Ama yeter ki çalışın.

JSezar

80+ Silver
Program yapmanızı tavsiye etmem. Çünkü iki gün sonra o programa uymuyorsunuz, YKS döneminde kendim de program yapmadan çalıştım. Orantılı götürün. Yani bir dersten 3 konuya çalıştıysan 4. konuya geçme. Başka derse başla. Kafanıza göre istediğiniz dersten başlayın çalışmaya. Ama yeter ki çalışın.
Hocam siz şuan hangi üni ne okuyorsunuz?hep mesajlarınızı görüyorum merak ettim.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaçıncı sınıfsın
eksiklerini belirle onun üzerine çalış mesela yarın pazar kimyasal türler arası etkileşim bakacam dersin video izleyeceksen videolarına günlere bölersin o o gün çalıştığın kısmın sorularını çözersin diğer derslerde aynı şekilde
Yeni mezunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani program yapmak pek sağlıklı değil diyorsun

JSezar

80+ Silver

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,490
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yani program yapmak pek sağlıklı değil diyorsun
Yani kişiden kişiye değişir. Bir programa kendinizi bağlamanızı tavsiye etmem. Otur masanın başına, bak şöyle bir kitaplara. Matematiği al ordan çalışmaya başla. Ondan sonra ara ver. Test çöz. Ondan sonra Biyoloji'yi al ordan ona çalış. Ara ver, test çöz. En son konu tekrarı yap. Zaten akşam olur.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani kişiden kişiye değişir. Bir programa kendinizi bağlamanızı tavsiye etmem. Otur masanın başına, bak şöyle bir kitaplara. Matematiği al ordan çalışmaya başla. Ondan sonra ara ver. Test çöz. Ondan sonra Biyoloji'yi al ordan ona çalış. Ara ver, test çöz. En son konu tekrarı yap. Zaten akşam olur.
Tamamdır hocam zaten programa pek sadık kalamıyorum ne kadar konu öğrenirsem gün içinde o kadar iyi teşekkürler.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,334
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Saat 13.00 dan sonra full boş oluyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim sayısalım.
Bol bol soru örnekleri çözmelisin. Çalışma programı yerine günlük hedefler koy. Günde 1 deneme bitirip günlük 2 dersin konu tekrarını yapacağım vs vs gibi.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Turabi Çelik
Bol bol soru örnekleri çözmelisin. Çalışma programı yerine günlük hedefler koy. Günde 1 deneme bitirip günlük 2 dersin konu tekrarını yapacağım vs vs gibi.
Tamamdır hocam yapıcam bunları

Top Bottom