Neler Yeni

YKS Yapamamak bir son mu? Her şey YKS mi?

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
Uzun süredir kendime sorup durduğum bir soru biliyorsunuz ülkemizin durumunu eğitimin saçmalığı torpillerin döndüğü her şeyin akraba bağlantısı olduğu bir haldeyiz
Peki YKS bir son mu? Başaramamak yapamamak bir son mu her şey yks mi?
Kendimden örnek vermek gerekirse ders çalışmayı sevmiyorum aklıma gereksiz bigilerin dolduğunu düşünüyorum ders çalışmayı denesem bile şairlerin yaptığı şiirlerini ezberlemeye başlıyorum buda beni deli ediyor
Ne yapayım yazdıkları şiiri? Haksız mıyım? Her şairim bilmem kaç şiiri var vs. konumuz bu değil
Biraz karışık bir konu gibi duruyor sizin düşünceleriniz merak ettiğimden dolayı bu konuyu açıyorum

Bu sorumada cevap verirseniz çok sevinirim: Bu sene mezuna kalıp dil kursuna gitmeyi düşünüyorum en azından sevdiğim bir ders ile beraber geleceğimin daha açık olacağını düşünüyorum sınavlardan 80 100 arası sürekli not alıyorum
Peki hiç bilmeyen biri sıfırdan dilden sınava girip iyi bir yeri kazanabilir mi?

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
Uzun süredir kendime sorup durduğum bir soru biliyorsunuz ülkemizin durumunu eğitimin saçmalığı torpillerin döndüğü her şeyin akraba bağlantısı olduğu bir haldeyiz
Kendimden örnek vermek gerekirse ders çalışmayı sevmiyorum aklıma gereksiz bigilerin dolduğunu düşünüyorum ders çalışmayı denesem bile şairlerin yaptığı şiirlerini ezberlemeye başlıyorum buda beni deli ediyor
Ne yapayım yazdıkları şiiri? Haksız mıyım? Her şairim bilmem kaç şiiri var vs. konumuz bu değil
Biraz karışık bir konu gibi duruyor sizin düşünceleriniz merak ettiğimden dolayı bu konuyu açıyorum

Bu sorumada cevap verirseniz çok sevinirim: Bu sene mezuna kalıp dil kursuna gitmeyi düşünüyorum en azından sevdiğim bir ders ile beraber geleceğimin daha açık olacağını düşünüyorum sınavlardan 80 100 arası sürekli not alıyorum
Peki hiç bilmeyen biri sıfırdan dilden sınava girip iyi bir yeri kazanabilir mi?
Hocam ben de ders çalışmayı sevmiyorum bu sene sınava gireceğim ama sevmediğim için ailem mezuna bırakmıyor seneye de çalışmassın vs 10 gün kaldı hala oturuyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Eğer babanın fabrikası yoksa evet YKS senin için çok önemli.
Üniversite okuyanda işsiz kalıyor cart curt diyenlere bakma öyle bir şey yok.

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
_berdan_
Mezuna kalıp daha iyi yapan tanıdıklarım var ama o insanlar ders çalışırken zevk alıyorlardı

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer babanın fabrikası yoksa evet YKS senin için çok önemli.
Üniversite okuyanda işsiz kalıyor cart curt diyenlere bakma öyle bir şey yok.
Sende haklısın peki dil okumak diğerlerinden daha avantajlı olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben de ders çalışmayı sevmiyorum bu sene sınava gireceğim ama sevmediğim için ailem mezuna bırakmıyor seneye de çalışmassın vs 10 gün kaldı hala oturuyorum
Hocam oda senin sınavın çalısman gerek :D

Alfha13

80+ Silver
Önceki senelerin dil sınavlarına bak, sıfırdan girince başarılı olunur mu anlarsın.

Onun dışında evet, YKS ya tamam ya devam sınavı.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
İyi bir uniye gidersen fark yaratir ama düz uniler issiz fabrikasi ( biri de benim 😂)

fthcim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Discord
Faaattiiihh#0006
Dostum açıktan bir bölüm bitirip sevdiğin bir meslekte çalışıp hem okuyup hem de benim gibi para kazanabilirsin lisede muhasebe bölümü bitirdim ve sevmedim makineye merak sardım kurs aldım ordan da bir sertifika ile bir fabrikaya işe girdim fabrikada myk belgemi aldım şuanda çok güzel bir ücrete calısıyorum memnunum + olarak da açıktan isg üzerine bölüm okuyacağım bu sene artık bana göre okuduğun okula değil de yetkinliklerine bakılıyor yani başaramayacağım diye korkma bende senin gibi sınava çalışmayı sevmeyen bir tipim onun yerine ticari zekamı kullandım ve sevdiğim şeyleri yaptım kendimi bir sınava dayatıp 1 sene boyunca çalışmadım diyebilirim

jouly

80+ Bronze

evet bir dönüş noktası diyebiliriz.Bende üniversite okuyup ne olucam ne olabilirim kafasındayım.Kaldı 10 gün bende oturuyorum hala :)

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Eren Akgül
Dostum açıktan bir bölüm bitirip sevdiğin bir meslekte çalışıp hem okuyup hem de benim gibi para kazanabilirsin lisede muhasebe bölümü bitirdim ve sevmedim makineye merak sardım kurs aldım ordan da bir sertifika ile bir fabrikaya işe girdim fabrikada myk belgemi aldım şuanda çok güzel bir ücrete calısıyorum memnunum + olarak da açıktan isg üzerine bölüm okuyacağım bu sene
Başarılar hocam sizde çok mantıklı hareket yapmışsınız
Ben hiç bir şey yapamazsam gemi eğitimi alıp gemide çalışmayı düşünüyorum aylık 1000 dolar.

Top Bottom