Cerrahpaşa Türkçe öğretmenliği saydığın iyi üniversiteler arasına girer mi?Odtü, sabancı, boğaziçi, itü vs
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşsiz kalma ihtimalim atanma ihtimalimden yüksek midir yani?
Cerrahpaşa Türkçe öğretmenliği saydığın iyi üniversiteler arasına girer mi?Odtü, sabancı, boğaziçi, itü vs
Valla ne yapacağımı bilmiyorumŞartları vs değişti sıkıntı biraz
Ea ve sözel adına üniversitelerde bilgim yok. Ama öğretmenlik sonuçta kpss giriceksin bir konu açılmıştı türkçe öğretmenliğimi özel eğitim öğretmenliği mi diye orada cevap verdiler sorabilirsin o konuya.Cerrahpaşa Türkçe öğretmenliği saydığın iyi üniversiteler arasına girer mi?
İşsiz kalma ihtimalim atanma ihtimalimden yüksek midir yani?
Hocam siz hangi bölüm okuyorsunuzEa ve sözel adına üniversitelerde bilgim yok. Ama öğretmenlik sonuçta kpss giriceksin bir konu açılmıştı türkçe öğretmenliğimi özel eğitim öğretmenliği mi diye orada cevap verdiler sorabilirsin o konuya.
Ben tercih yaptım pişmanım iyi karar ver. Baskı altında hissetme. Üniversitenin adı olucak diye birşeyde yok. Kendini tanı ne yapmak istediğine odaklan. İnsanlardan fikirlerini al ama bilgili kişilerdenValla ne yapacağımı bilmiyorum
O konuyu da ben açmıştım zaten de şimdi burda laf lafı açınca sorayım dedim sana tamamdır teşekkürlerEa ve sözel adına üniversitelerde bilgim yok. Ama öğretmenlik sonuçta kpss giriceksin bir konu açılmıştı türkçe öğretmenliğimi özel eğitim öğretmenliği mi diye orada cevap verdiler sorabilirsin o konuya.
Ben elektrik ve elektronik okuyorum. Bu sene 1. Sınıfım hazırlık okudum İngilizce olduğu içinHocam siz hangi bölüm okuyorsunuz
Farketmedim sizin açtığınızı. Bence türkçe öğretmenliği tıp gibi onlar tusa giriyor siz kpss tek farkı sizin atamalar az gibi. 5 sene sonrasını iyi düşünmek lazım.O konuyu da ben açmıştım zaten de şimdi burda laf lafı açınca sorayım dedim sana tamamdır teşekkürler
Kesinlikle öyle,20k altı için okuldan çok ne yaptığın önemliTıp dışında garanti bir meslek yok bence. İyi üniversiteler hariç.
şu matematik bende olsa 20k daydımİşte hocam onu diyorum zaten
Aynen öndeki okul birinciliği olanlar yazarsa onları alirlar
Alıntıyı görüntüle
Şu şekilde hocam
Evet öyle demek yanlış olmaz. Okulun katacağından daha fazla şey yapmalısın genelde okulun kattığı birşeyde yokKesinlikle öyle,20k altı için okuldan çok ne yaptığın önemli
50k altı yapılabilecek en güzel şey, iyi üniversite ortalama bi bölüm olabilir. İngilizce olması şartEvet öyle demek yanlış olmaz. Okulun katacağından daha fazla şey yapmalısın genelde okulun kattığı birşeyde yok
Bence ortalama bölüm riskli. Ortalama üniversite iyi bölüm gibi bir tercih daha mantıklı olucaktır. İngilizce olursa aradaki fark azda olsa kapanır.50k altı yapılabilecek en güzel şey, iyi üniversite ortalama bi bölüm olabilir. İngilizce olması şart
Ülkede iyi bölümlerin çoğu yüksek sıralamada, o yüzden 30k altı köklü üniversiteler dışındakilere kalıyor.Bence ortalama bölüm riskli. Ortalama üniversite iyi bölüm gibi bir tercih daha mantıklı olucaktır. İngilizce olursa aradaki fark azda olsa kapanır.