Neler Yeni

Yks2023 Sayısal 55k Okul Birinciliği Ne Kadar Öne Atar?

Mr.DzcN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Eren Duzcan
Odtü, sabancı, boğaziçi, itü vs
Cerrahpaşa Türkçe öğretmenliği saydığın iyi üniversiteler arasına girer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşsiz kalma ihtimalim atanma ihtimalimden yüksek midir yani?

melidoas6

80+ Silver
Cerrahpaşa Türkçe öğretmenliği saydığın iyi üniversiteler arasına girer mi?

İşsiz kalma ihtimalim atanma ihtimalimden yüksek midir yani?
Ea ve sözel adına üniversitelerde bilgim yok. Ama öğretmenlik sonuçta kpss giriceksin bir konu açılmıştı türkçe öğretmenliğimi özel eğitim öğretmenliği mi diye orada cevap verdiler sorabilirsin o konuya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
micheal scofield
Ea ve sözel adına üniversitelerde bilgim yok. Ama öğretmenlik sonuçta kpss giriceksin bir konu açılmıştı türkçe öğretmenliğimi özel eğitim öğretmenliği mi diye orada cevap verdiler sorabilirsin o konuya.
Hocam siz hangi bölüm okuyorsunuz

Mr.DzcN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Eren Duzcan
O konuyu da ben açmıştım zaten de şimdi burda laf lafı açınca sorayım dedim sana tamamdır teşekkürler

melidoas6

80+ Silver
Hocam siz hangi bölüm okuyorsunuz
Ben elektrik ve elektronik okuyorum. Bu sene 1. Sınıfım hazırlık okudum İngilizce olduğu için

O konuyu da ben açmıştım zaten de şimdi burda laf lafı açınca sorayım dedim sana tamamdır teşekkürler
Farketmedim sizin açtığınızı. Bence türkçe öğretmenliği tıp gibi onlar tusa giriyor siz kpss tek farkı sizin atamalar az gibi. 5 sene sonrasını iyi düşünmek lazım.

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
fufuker1 development

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Evet öyle demek yanlış olmaz. Okulun katacağından daha fazla şey yapmalısın genelde okulun kattığı birşeyde yok
50k altı yapılabilecek en güzel şey, iyi üniversite ortalama bi bölüm olabilir. İngilizce olması şart

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Bence ortalama bölüm riskli. Ortalama üniversite iyi bölüm gibi bir tercih daha mantıklı olucaktır. İngilizce olursa aradaki fark azda olsa kapanır.
Ülkede iyi bölümlerin çoğu yüksek sıralamada, o yüzden 30k altı köklü üniversiteler dışındakilere kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,356
Üyeler
163,480
Son üye
dokancapalot
Top Bottom