Neler Yeni

Yks2023 Sayısal 55k Okul Birinciliği Ne Kadar Öne Atar?

melidoas6

80+ Silver
Ülkede iyi bölümlerin çoğu yüksek sıralamada, o yüzden 30k altı köklü üniversiteler dışındakilere kalıyor.
Cumhuriyet üniversiteside 1970 yılından beri var ona köklü diyebiliriz o zaman. Aslında köklüden ziyada akademik personele, üniversitenin sağladığı imkanlara, network ağına bakmak lazım. Okuduğum üni 74 yılından beri var 50k ile yerleştim. Hani hocalar iyi diyorlar ama bilmiyorum şahsen bu tatmin edici de değil. Geleceğe dair endişelerimde var bölüm İngilizce olmasına rağmen. Üniversiteler baya değersizleşti maalesef

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Kanka öğretmenliği unut. Öğretmen olacağına hiç okuma daha iyi. Diş hekimliği güzel meslek ama DUS'a gidip ortodonti kazanman lazım. Çalışma koşulları diğer branşlara göre çok daha iyi, geliri güzel ve dededen kalan mirası satıp klinik açıp yürüyüp gidebilirsin. PC mühendisliği de çalışma şartları çok iyi. Bayağı rahat iş. Özel sektörde mühendisler devletteki doktorlardan diş hekimlerinden daha fazla kazanıyorlar dünyanın neredeyse her yerinde bunu bir düşün. Ben senin yerinde olsam sektördeki mühendislerden bilgi alırım. Ona göre mühendislik yazıp kendimi geliştirmeye bakarım. Tıp için de bilgi vereyim. Tıp kazanırsan okuma sınava yeniden hazırlan.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Cumhuriyet üniversiteside 1970 yılından beri var ona köklü diyebiliriz o zaman. Aslında köklüden ziyada akademik personele, üniversitenin sağladığı imkanlara, network ağına bakmak lazım. Okuduğum üni 74 yılından beri var 50k ile yerleştim. Hani hocalar iyi diyorlar ama bilmiyorum şahsen bu tatmin edici de değil. Geleceğe dair endişelerimde var bölüm İngilizce olmasına rağmen. Üniversiteler baya değersizleşti maalesef
Köklü derken itü ytü odtü istabul üni gibi üniversiteleri kastetmiştim

Sir Cem T-oker

80+ Gold

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Kanka bak hiç üşenmedim sana diş hekimliği tanıtım videosu buldum. Ortocular dediğim gibi para içinde yüzüyor rkelkelels. Bir de dişteki hatunlar Barbie filmindeki gibi oluyor onu da söyleyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,345
Üyeler
163,476
Son üye
ogiixd
Top Bottom