şahin doğan
80+ Platinum
Atmıyor diyorlar. Sadece ek kontenjan şansı oluyor. Normal tercihlerde YKS puanına göre.Öne atıyor
Atmıyor diyorlar. Sadece ek kontenjan şansı oluyor. Normal tercihlerde YKS puanına göre.Öne atıyor
?????bence 30k bilgisayar mühendisliğinden hayır gelmez türkiyede
Abartmabence 30k bilgisayar mühendisliğinden hayır gelmez türkiyede
Hocam yukarıya SS attım sınav sonucunVar tabii ki la naptınız siz diş mi bu ?
Çukurova üniversitesi var ingilizce
Dostum hayatının kararını verecem çünkü mesleğin bu içinde diş okumak varsaHocam yukarıya SS attım sınav sonucun
Hocam sana şöyle söyleyeyim benim akrabam Bilkent elektrik elektronik mezunu şuan enerjisada çalışıyor çokta bir maaş da almıyorAbartma
?????
bence diş hekimliği daha garantiAbartma
Hayalimdeki meslek bilgisayar mühendisliği ama kötü yerler geliyor acaba yatay geçişle yüksek yerlere geçsemDostum hayatının kararını verecem çünkü mesleğin bu içinde diş okumak varsa
İlk siralara diş yaz çok para kazanıyorlar ama doğuda okursun
PC işlerini seviyorsan dişten sonra yazilim ve pc mühendisligi yaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben şahsen eczaciliğa giderim
O da baya zorHayalimdeki meslek bilgisayar mühendisliği ama kötü yerler geliyor acaba yatay geçişle yüksek yerlere geçsem
Zor gelir diye düşünüyorumbence diş hekimliği daha garanti
isitnye , okan üni falan kötü müHayalimdeki meslek bilgisayar mühendisliği ama kötü yerler geliyor acaba yatay geçişle yüksek yerlere geçsem
Mesaj otomatik birleştirildi:
O da baya zor
Maaş beklentisine göre değişir. Ama kimse yeni bir mühendise 40k para vermez. Bende ee öğrencisiyim mesela. Asgari ücretin 2-2.5 katını verirler belki onuda vermezler hiç bilemiyorum Türkiye de çalışma koşulları sıkıntılıHocam sana şöyle söyleyeyim benim akrabam Bilkent elektrik elektronik mezunu şuan enerjisada çalışıyor çokta bir maaş da almıyor