YKS'de sorular için taktikler?

Yphen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
543
Arkadaşlar öncelikle bugün TYT'ye giren herkese geçmiş olsun, Bugün millet baya afalladı çoğunun morali bozuldu şahsen benimde bozuldu çoğu sevindi vs. Türkçe kısmında herkes takılmış diğer sorulara geçemeyenler olmuş. Size sormak istediğim şey şu bununla ilgili bir taktiğiniz veya kısayolunuz var mı? Yani soruları nasıl hızlı yaparız ya da daha kolay nasıl anlarız gerçekten öneriye çok ihtiyacım var bir sürü insanın daha eminim ihtiyacı vardır. AYT ile ilgili taktik verirseniz çok makbule geçer :/

Bu saatten sonra yapacak bir şey yok.ne biliyorsan onu yapacaksın.

Arkadaşlar öncelikle bugün TYT'ye giren herkese geçmiş olsun, Bugün millet baya afalladı çoğunun morali bozuldu şahsen benimde bozuldu çoğu sevindi vs. Türkçe kısmında herkes takılmış diğer sorulara geçemeyenler olmuş. Size sormak istediğim şey şu bununla ilgili bir taktiğiniz veya kısayolunuz var mı? Yani soruları nasıl hızlı yaparız ya da daha kolay nasıl anlarız gerçekten öneriye çok ihtiyacım var bir sürü insanın daha eminim ihtiyacı vardır. AYT ile ilgili taktik verirseniz çok makbule geçer :/
AYT'de soruyu bilmezsen hiçbir şey yapamazsın.
AYT tamamen soru çözümü odaklı bir sınav TYT gibi değil.
Taktiği vs. yok.

Taktiği vs. yok.
Hocam süre yetmiyo ki 40 40 40 46 soru var nasıl 180 dakika da bitirelim hepsini upuzun soru hazılıyorlar.

Sen başta elenmişsin.
Alanının sorularını çözmen lazım. :D Hepsini nasıl fulleyeceksin ki?
:dddddd Bütün soruları çözmeye çalışan bnenin beynin eşgatül vahşetül haller.. Tam olarak ne yapacağım yani hocam 400 puan almak istiyorum bilgim Allah'a şükür var çalıştım elimden geldiğince bölüm olarak Yazılım Mühendisliği veya Yönetim Bilişim Sistemleri istiyorum ne yapmam lazım?

:dddddd Bütün soruları çözmeye çalışan bnenin beynin eşgatül vahşetül haller.. Tam olarak ne yapacağım yani hocam 400 puan almak istiyorum bilgim Allah'a şükür var çalıştım elimden geldiğince bölüm olarak Yazılım Mühendisliği veya Yönetim Bilişim Sistemleri istiyorum ne yapmam lazım?
YBS istiyorsan Edebiyat, SOS1 ve Matematikten sorumlu olacaksın.
Yazılım istiyorsan Matematik ve Fizik, Kimya, Biyolojiden sorumlu olacaksın.
İkisinden de puan toplamak istiyorum dersen hepsini çöz. :D

YBS istiyorsan Edebiyat, SOS1 ve Matematikten sorumlu olacaksın.
Yazılım istiyorsan Matematik ve Fizik, Kimya, Biyolojiden sorumlu olacaksın.
İkisinden de puan toplamak istiyorum dersen hepsini çöz. :D
Hepsinden toplam kaç net çıkarmam lazım peki? 15 net çıkarsam hepsinden istediğim bölümleri okuyabilir miyim?

Taktiği vs. yok.türkçeyi 1
kendimi denemek amacıyla girdim sağolsun 65 yaş üstü toplama kampı gibiydi salonda yaklaşık 2 3 son sınıf veya mezun var gibiydi, türkçeyi 1,5 saate çözüp mattan 10 soru çözüp 5 i yanlış çıktı sosyal zaten yorumdu en kötü 40 net var yarında ayt varmış 15 net çıkarsam 4 yıllık şansı varmı ?
bu arada 3. girişim 4 yıllığı tutturana kadar devam :)

kendimi denemek amacıyla girdim sağolsun 65 yaş üstü toplama kampı gibiydi salonda yaklaşık 2 3 son sınıf veya mezun var gibiydi, türkçeyi 1,5 saate çözüp mattan 10 soru çözüp 5 i yanlış çıktı sosyal zaten yorumdu en kötü 40 net var yarında ayt varmış 15 net çıkarsam 4 yıllık şansı varmı ?
bu arada 3. girişim 4 yıllığı tutturana kadar devam :)
Bir tık zor dostum.
Ama EA'dan çıkabilir 4 yıllık.

Geri