Neler Yeni

YKS'ye ne Zaman Çalışmaya Başlanmalıyım?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şimdi başla. Geometri çalış geometri bitir. Geometri'de okuldaki öğretmenin öğretmesi gereken bir şey yok.

Rulep

80+ Gold
abartmayın be tyt matın ahım şahım bir şeyi yok 60 günde bitirip test çözerek sürekli hazır olursa zaten yapar ki tyt mat asıl zor olan geometri ve problem ayt mat okul başlar başlamaz çalışsa halleder tyt türkçe ise 20 21 gün sürer ama her gün paragraf çözmeli ve kitap okumalı
biter knk da kendi çalışırsa bitirir. konuları özel derste dinlerse haftada min 2 gitmesi, 1.5 saate yakın anlatması gerekir

zevnczz

80+
biter knk da kendi çalışırsa bitirir. konuları özel derste dinlerse haftada min 2 gitmesi, 1.5 saate yakın anlatması gerekir
o zaman bu 1 ayda tyt matematik te gelebildiğim yere kadar çalışayım ben özel dersle daha iyi duruma getirebilirim.

Rulep

80+ Gold
10-12 arası oluyordu genelde bazen düştüğüde oluyordu arttığıda
sen başla şimdiden hızlı gitme oturtarak ilerle geoya başla en azından hoca sorduğunda şuraya kadar halletim dersin aklına takılan yerleri sorar kaldığınız yerden ilerlersiniz haftada 1 ders alacaksan ekstra kendin de çalışmalısın

zevnczz

80+
sen başla şimdiden hızlı gitme oturtarak ilerle geoya başla en azından hoca sorduğunda şuraya kadar halletim dersin aklına takılan yerleri sorar kaldığınız yerden ilerlersiniz haftada 1 ders alacaksan ekstra kendin de çalışmalısın
haftada 1 ders alacağım özel ders zamanın geldiğinde ya da okul açıldığında ekstra kendimde düzenli çalışmaya özen göstericeğim.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
12.sınıf olacağım matematik ve türkçeden özel ders alacağım için TYT mat ve Türkçeyi özel derste bitireceğim özel dersler ağustos ortasında başlacak ortalama 1 ay boş durmak istemiyorum günde 20-30 paragraf ve problem çözmeyi planlıyorum bunun dışında ne yapabilirim?
kardeşim ben üni mezunu olarak herkesten ayrı fikrimi belirtmek istiyorum. Umarım gönlünce bir yer bulur, yerleşir, okursun ve hayırlısıyla eline ekmeğini alırsın. Ama bu dönemde, bu ekonomide özelden koşarak kaçın.

Kardeşime 70k istemişler, %50 bursu vardı geçen sene 20küsürdü fiyat. Hedefin devlet olsun. Emin ol çok daha mutlu olursun. Arkadaş ortamı olarak vs. devlette okuyan arkadaşlarıma bakıyorum hepsi memnun.

Okul okumakla da olmuyor maalesef. Ailen, çevren sana türlü türlü psikolojik baskı yapacak, bilerek ya da bilmeyerek. Takılma onlara, alt tarafı bir sınav. Hayatın bitmedi ya. Git bir meslek öğren 2 sene, elektrikçilik, lahmacun, pide ustası vs. usta olabileceğin el işi gerektiren meslekler. Bu işleri orada yapan az, herkes yeni nesil mesleklere kaymış durumda. Emin ol, 2-4 sene okuyacağına, 2 sene çalışıp elektrikçi olarak gitsen daha faydalı sana.

Kıssadan hisse; olursa ekime, olmazsa koy götüne. Hayat senin hayatın, küçük şeylere üzülme. Daha yol uzun. Umarım gönlünce bir sonuç alırsın.

Top Bottom