Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Şimdi başla. Geometri çalış geometri bitir. Geometri'de okuldaki öğretmenin öğretmesi gereken bir şey yok.
biter knk da kendi çalışırsa bitirir. konuları özel derste dinlerse haftada min 2 gitmesi, 1.5 saate yakın anlatması gerekirabartmayın be tyt matın ahım şahım bir şeyi yok 60 günde bitirip test çözerek sürekli hazır olursa zaten yapar ki tyt mat asıl zor olan geometri ve problem ayt mat okul başlar başlamaz çalışsa halleder tyt türkçe ise 20 21 gün sürer ama her gün paragraf çözmeli ve kitap okumalı
Abartma30 paragraf yetmez daha çok çözmen lazım 80-100 civarı ama bir anda çözme tabiiki
problemde öyle
o zaman bu 1 ayda tyt matematik te gelebildiğim yere kadar çalışayım ben özel dersle daha iyi duruma getirebilirim.biter knk da kendi çalışırsa bitirir. konuları özel derste dinlerse haftada min 2 gitmesi, 1.5 saate yakın anlatması gerekir
tyt mattan deneme çözdün mü branş veya genel fark etmez netlerin kaço zaman bu 1 ayda tyt matematik te gelebildiğim yere kadar çalışayım ben özel dersle daha iyi duruma getirebilirim.
sen başla şimdiden hızlı gitme oturtarak ilerle geoya başla en azından hoca sorduğunda şuraya kadar halletim dersin aklına takılan yerleri sorar kaldığınız yerden ilerlersiniz haftada 1 ders alacaksan ekstra kendin de çalışmalısın10-12 arası oluyordu genelde bazen düştüğüde oluyordu arttığıda
haftada 1 ders alacağım özel ders zamanın geldiğinde ya da okul açıldığında ekstra kendimde düzenli çalışmaya özen göstericeğim.sen başla şimdiden hızlı gitme oturtarak ilerle geoya başla en azından hoca sorduğunda şuraya kadar halletim dersin aklına takılan yerleri sorar kaldığınız yerden ilerlersiniz haftada 1 ders alacaksan ekstra kendin de çalışmalısın
kardeşim ben üni mezunu olarak herkesten ayrı fikrimi belirtmek istiyorum. Umarım gönlünce bir yer bulur, yerleşir, okursun ve hayırlısıyla eline ekmeğini alırsın. Ama bu dönemde, bu ekonomide özelden koşarak kaçın.12.sınıf olacağım matematik ve türkçeden özel ders alacağım için TYT mat ve Türkçeyi özel derste bitireceğim özel dersler ağustos ortasında başlacak ortalama 1 ay boş durmak istemiyorum günde 20-30 paragraf ve problem çözmeyi planlıyorum bunun dışında ne yapabilirim?