Son 3 gün çalışılmasını doğru bulmuyorum dinlenmeli ve zihnini boşaltmalı teknolojik aletlerden uzak durmalı sonuçta bu bir kağıt parçası hayatını belirleyemez kaydırma yapabilir stres yapabilir bunlar normal şeyler istediği puanı alamazsa tekrar girer bu kadar önemli bir şey değil sonuçta gençler bu sınavı geçemezse sanki hayatı bitecek kafasında ve bu yüzden stres yapıp yapamıyorSeninki de bayağı geniş bir düşünceymiş aferim. Şimdi bu adam üniversiteyi kazanırsa başka bir hedef doğrultusunda ilerleyecek ve 40 yıl boyunca başka bir işle uğraşacak belki. Üniversite kazanamazsa da 40 sene boyunca tamamen başka bir meslekle uğraşmış olacak. Hayatını belirliyor.
Bende teknolojik aletlerin uzak durmasını söyledim zaten. Onun yerine dinlensin kitap okusun daha iyi. Ancak ne yazık ki o kağıt parçası senin geleceğin. Yapamazsa seneye bir daha girer tabi ki.Son 3 gün çalışılmasını doğru bulmuyorum dinlenmeli ve zihnini boşaltmalı teknolojik aletlerden uzak durmalı sonuçta bu bir kağıt parçası hayatını belirleyemez kaydırma yapabilir stres yapabilir bunlar normal şeyler istediği puanı alamazsa tekrar girer bu kadar önemli bir şey değil sonuçta gençler bu sınavı geçemezse sanki hayatı bitecek kafasında ve bu yüzden stres yapıp yapamıyor
ben öyle düşünmüyorum şahsen ülkede o sınava girmeyip ressam olan garson olan ve işinden memnun olan insanlar var hatta youtuber olup para kazanan bile var yani o kağıt parçası kimsenin geleceği değil isteyen girer istemeyen girmez girmeyenlerinde illa kötü bir hayatı olacak diye bir şeyde yoko kağıt parçası senin geleceğin.
Öyle düşünmüyorum. Bahsettiğin durumda olanın ya akrabası vardır da o işi yapıyordur ya da işinde gerçekten yeteneklidir. Türkiye'de okumadan pek bir yere varılmaz. Okuyarak ta varılacağı anlamına gelmesin ancak okumamaktan iyidir.ben öyle düşünmüyorum şahsen ülkede o sınava girmeyip ressam olan garson olan ve işinden memnun olan insanlar var hatta youtuber olup para kazanan bile var yani o kağıt parçası kimsenin geleceği değil isteyen girer istemeyen girmez girmeyenlerinde illa kötü bir hayatı olacak diye bir şeyde yok